Paniken inför premiären av Let's Dance – stjärnans "enorma klump" ställer till det

Paniken inför premiären av Let's Dance – stjärnans "enorma klump" ställer till det

Det råder panik inför premiären av Let's Dance i TV4.
6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!
0:48

Efter reklamen: 6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!

(0:48)

Slå på ljud

Snart är det dags för säsong 18 av det omåttligt populära TV4-programmet Let's Dance. Förra året var det artisten Eric Saade och partnern Katja Lujan Engelholm som vann tävlingen – nu har vi ett helt nytt startfält att se fram emot.

Den kommande säsongen deltar Johanna Lind Bagge, Charlotte Kalla, Tone Sekelius, Rickard Sjöberg, Andreas Wijk, Nilla Fischer, Johan Jureskog, Renaida Braun – och Kodjo Akolor.

Kaoset inför Let's Dance-premiären – stjärnan i panik

Många som deltar i programmet gör det med en blandning av spänd förväntan, glädje och ren och skär panik.

– Jag har i alla år, sedan jag var liten, väldigt framgångsrikt och konsekvent undvikit dansgolv. Jag har inte mått bra där. Jag har känt mig i vägen och otymplig och uttittad, säger Rickard Sjöberg till Expressen och fortsätter:

– Men efter att jag tackade ja och har lyssnat på musik så har jag i mitt inre sett mig själv sväva fram och göra fantastiska saker på ett dansgolv.

Kodjo, den senast presenterade stjärnan som ska trä på sig dansskorna, var inne på liknande funderingar i ett inlägg på Instagram.

"För de av er som inte har tagit del av nyheten, så kommer jag att vara en deltagarna i Let's Dance (känns läskigt som FAN). Jag kan inte påstå att jag har någon som helst kunskap av 10 dans. Men som ni alla vet så är och förblir skådespeleri det som är målet. När jag fick frågan så tänkte jag först tacka nej – för att det kändes så enormt intimiderande att göra något som ligger så långt bort från mig själv. Men samtidigt insåg jag att även dans är ett skådespel. Så jag hoppas att jag kommer att kunna visa en sida av mig som jag alltid har gömt bakom humor – en lite seriösare och förhoppningsvis dansant sida. Men med det sagt så hoppas jag att ni är med på resan", skriver Kodjo.

"Enorm klump av stress och oro"

Kodjo tackar för allt stöd han hunnit få – och intygar att det behövs!

"Bara idag har jag fått så mycket pepp och uppskattning att även om det det finns en enorm klump av stress och oro inför det som komma skall, så känns det inte som att jag bär på denna börda ensam. Så tack till er alla för era fina ord och fortsatta stöd!", skriver Kodjo.