Paolo Roberto erkänner: Jag har köpt sex

I natt greps tv-stjärnan och entreprenören Paolo Roberto i Stockholmspolisens stora sexrazzia – och nu går han ut och erkänner att han köpt sex.

 

Paolo Roberto greps i samband med att han besökte en lägenhetsbordell på Grevgatan på Östermalm i Stockholm. Razzian mot de misstänkta sexköparna genomfördes av människohandelsgruppen vid polisens nationella operativa avdelning, Noa.

Nu, bara timmar senare, väljer Paolo Roberto att gå med vad han gjort i en intervju med Jenny Strömstedt i TV4. I intervjun erkänner han att han har köpt sex, och säger att han gjorde det ”för att på något sätt döva hålet inom sig”.

Paolo Roberto talar ut om sitt sexköp i TV4.

TV-stjärnan, krögaren och entreprenören Paolo Roberto.

”Brukar du köpa sex?” frågar Jenny Strömstedt, och Paolo Roberto svarar ”nej” och hävdar att detta var första gången.

– När det går bra för mig, jag har aldrig mått så bra, aldrig varit så lycklig, livet blommar, då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Det har varit våld, och den här gången lyckades jag hittade det som jag tycker är det smutsigaste som finns.

– Du köper en annan kvinnas kropp, säkert nån som är dittvingad, hon är inte där för att det är jättetrevligt, säger Paolo Roberto.

Paolo Roberto om sexköpet

Men samtidigt erkänner han under intervjun att han inte reflekterade över kvinnan – som enligt polisens människohandelsgrupp kommer från ett av Europas fattigaste länder.

– Inte då. Nu gör man det och det är skammen i det här. Det går aldrig att snacka bort. Jag har gjort det här och folk är jättearga på mig och det är helt rätt, säger Paolo Roberto i TV4:s intervju.

Paolo Roberto.

Nu får Paolo Roberto sparken från alla sina TV4-uppdrag, bland annat programledarjobbet för Farmen, det skriver Aftonbladet.

Men redan i natt stod det klart att något mycket dramatiskt hade hänt. Då publicerade Paolo Roberto ett långt personligt inlägg på Instagram:

”När jag är som lyckligast i livet så lyckas jag alltid spaka undan benen på mig själv. Nu är jag tyvärr här igen och den här gången finns det ingen förlåtelse… För att krossa sig själv är en lång process. Som kräver total hängivenhet. Det betyder att du behöver gå emot 100% av vad du står för.”

Efter sexköpet: Paolo Roberto får sparken

Paolo Roberto.

”Det finns ingen förlåtelse” skriver Paolo Roberto på Instagram.

Jag är helt enkelt en parasit som ska utrotas! I natt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år. Och vet ni vad? Det är rätt åt mig! Nu är det dags att en gång för alla söka hjälp för att reparera hålet i mina själ” skriver Paolo Roberto i inlägget på Instagram.

Foto: TT.