Paolo Roberto – flickvännen Elin reser bort

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Det har varit några tuffa månader för Elin Härkönen, 26, och nu ställs hon inför ännu en utmaning.
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!
Slå på ljud

Livet vändes upp och ner för träningsprofilen Elin Härkönen, 26, när hennes partner Paolo Roberto, 51, greps i en polisrazzia i Stockholm där det framkommit att den före detta boxaren och numera företagaren och programledaren köpt sex. Det blev inte bättre av att Paolo själv gick ut i TV4 och bekräftade anklagelserna, bara dagen efter gripandet.

De flesta av hans samarbetspartners tog genast avstånd ifrån honom och Elin och Paolo har inte setts tillsammans offentligt sedan dess.

Elin har varit öppen med att det har varit tufft till henne, och har bland annat sagt ifrån till alla som spekulerar eller kommer med “goda råd” om hur hon borde reagera.

Paolo Roberto – flickvännen reser bort

Hon har sedan allt hände börjat komma tillbaka mer och mer, fast besluten om att vända den tuffa situationen till sin fördel. Hon har hållit i mängder av olika träningsworkshops och ägnat sin tid åt att hjälpa både andra och sig själv nå sina fitnessdrömmar.

Förra året blev Elin Härkönen utsedd till Årets förebild på Fitnessfestivalen.

Nu är hon reda för nästa utmaning. Vissa av hennes följare har noterat att hon ökat träningen den sista tiden, och även lagt in lite mer okonventionella träningsformer där hon haft på sig viktväst och tränat på att vänja sig vid kyla och värme. På sin blogg berättar hon att det finns en anledning till det. I slutet av veckan kommer hon åka bort i 11 dagar, för något som kräver att hon är helt bortkopplad från telefonen och sociala medier.

”Alltså 11 dagar utan telefon…… det känns nästan som den största utmaningen just nu, haha! ” skriver hon på bloggen.
Exakt vad det är hon ska göra dessa 11 dagar berättar hon inte, men om det kräver den typen av träning hon ägnat sig åt den sista tiden gissar vi att hon står inför en rejäl utmaning!

Sedan