Paolo Roberto har flytt Sverige efter skandalen

Elin Härkönen och Paolo Roberto

Paolo Roberto har fått nog – nu har han flytt Sverige efter sin stora skandal.

Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsen
Slå på ljud

Paolo Roberto gick omtyckt och uppburen till utskälld och avskuren. Allt sedan den där natten då han greps av polisen under en razzia och därefter själv gick ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Han förlorade även flickvännen Elin Härkönen, som medgett vid flera tillfällen att hon kände sig enormt sviken.

Paolo Roberto har lämnat landet

Nu har Paolo sökt lyckan på annat håll. Expressen rapporterar, med Paolos Instagram-flöde som belägg, att skandalmannen har flytt Sverige.

Paolo la den 13 mars upp en bild där han befann sig på Arlanda.

”Har fått ett superspännande uppdrag utomlands i 8 veckor! Kommer naturligtvis finnas kvar här på insta och fortsätter att utveckla @robertos.shop!”, skrev Paolo då.

På hans bilder kan man se att han är på Marbella, i Portugal. Men vi får inga ledtrådar om vad hans hemliga uppdrag består i.

"Vilodag! Du måste träna din vilja så att den är ännu starkare än dina känslor. Mentaldisciplin är fundamentalt för att kunna ta till oss det som är bar och filtrerar bort det som är dåligt. Mentaldisciplin ger oss styrkan att inte låta negativa kommentarer och negativt energiinvadera våra tankar och förgifta vår möjlighet att sträva efter något bättre. För är din vilja svagare än dina känslor så kommer du förlora varje gång livet blir jobbigt!", skriver Paolo.

Elin är dock kvar i Sverige. Det kan man se på hennes blogg.

"Jag har aldrig någonsin längtat såhär mycket efter solen, och jag är övertygad om att ni är fler som känner som mig", skriver hon.

Paolo Robertos vän: "Måste finnas en chans till förlåtelse"

Expressen har pratat med Paolos vän Jan Emanuel Johansson om varför Paolo valt att fly landet.

– Allt togs ifrån honom. Man kan tycka vad man vill om handlingen men det måste finnas en chans till förlåtelse och en proportionalitet, säger han.

– Paolo har hjälpt sig själv. Självklart har vi vänner funnits där men ingen annan än han själv kan ta kred för att han har rest sig upp igen och börjat om på nytt, säger Jan Emanuel.

LÄS MER: Svenska skidlandslaget – bråken, skandalerna, kärleken och miljonerna

LÄS MER: De får bo på kungens privata ö – reglerna som gäller

LÄS MER: Suzanne Axells okända tragedi – lämnades

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet