Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Paolo Robertos chock när han ser hur sonen Enzo, 20, ser ut numera: "Vad f*n har du gjort..."

12 mar, 2024, 13:00 
Paolo Roberto
Paolo Roberto blir chockad när han ser hur sonen Enzo ser ut numera.
Annons

Paolo Roberto är en av de mest omsusade männen i Sverige. Han har levt ett långt och händelserikt liv – med höga toppar och djupa, djupa dalar.

Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!Brand logo
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!

Paolo Roberto chockad när han ser sonen Enzos utseende

En av topparna var tveklöst sonen Enzos födelse. Han kom 2004, är Paolo fortfarande var gift med exhustrun Lena Arrelöv.

– Man undrar numera vad det var man letade efter i livet tidigare. Lycka och så där. Det var ju så enkelt, det var bara att skaffa barn så föll alla bitarna på plats, har Paolo sagt till Aftonbladet.

I år fyller Enzo 20 – en milstolpe för både han själv och Paolo. Och det märks att son och far har en relation där taket är högt och skratten många.

Annons
Enzo Roberto
Men, Enzo, vad har du gjort?!

Paolo chockskrattade rätt ut när Enzo kom in i pappas kök med en helt ny look. 19-åringen hade rakat av allt hår på skallen men behållit två mörka testar, mitt på huvudet.

Det här dokumenterades på Instagram.

– Haha, vad fan har du gjort, utbrister Paolo i klippet.

Paolo Robertos son Enzo – här är hans framtidsval

Paolo la till en bild med texten "rycker in imorgon". Det är oklart om Enzo verkligen ska göra lumpen – eller om detta var ett skämt från Paolos sida.

Enzo figurerar då och då på Paolos sociala medier. En av hans mest minnesvärda inhopp kom när han delade ut sparkar på en mitts som Paolo, den före detta slagskämpen, höll i.

Annons

"Man får passa sig... Enzo börjar få lite krut i sparkarna... lite lördag sparring i vardagsrummet! Blir en del dator under lovet men då är reglerna som följer: armhävningar en fång i timmen och kvällsträningar med pappa!", skrev Paolo då.

Annons