Paret Beckham väntar sitt fjärde barn

Paret Beckham väntar sitt fjärde barn
Annons

Victoria Beckham är gravid igen, med sitt fjärde barn. Det uppgav pappa David Beckham själv på sin Facebook-sida.

Victoria Beckham är gravid igen, med sitt fjärde barn. Det uppgav fotbollsstjärnan David Beckham i helgen på sin Facebook-sida:
– Vi har några härliga nyheter till er. Victoria och jag väntar vårt fjärde barn i sommar. Våra pojkar är mycket förtjusta över att de nu ska få en liten syster eller bror.

Annons

En flicka?

Paret har sedan tidigare tre pojkar, De har tre barn: Brooklyn Joseph, 11, Romeo James, 8, och Cruz David, 5. Så det är väl inte så konstigt om man gissar på att Victoria nu drömmer om att få en liten flicka. På bilden här intill ser vi Victoria med sina tre söner i publiken när maken fick ta emot BBC Sports utmärkelse Personality of the Year.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Paret Beckham väntar sitt fjärde barn”

 1. Fundersam skriver: 10 januari, 2011

  Konstigt att vi inte fick veta könet också, dvs. att det blir en flicka – för det är väl bara det som gäller för paret i nuläget?


 2. Pia skriver: 10 januari, 2011

  Det hedrar paret Beckham om det är så att de väntar och ser om det blir en pojke till eller en flicka. Det är irriterande att så många absolut ska veta allt NU!!. Det verkar vara rena prestationsångesten hos kontrollfreaks att inte kunna ta saker naturligt. Det är väl bara i fall där risken för allvarliga könsbundna genetiska sjukdomar föreligger, som det är av vikt att veta vilket kön babyn har.


 3. Helena A skriver: 11 januari, 2011

  jag är mest förvånad över att denna magra kvinna överhuvudtaget kan bli gravid.


 4. Pia skriver: 11 januari, 2011

  Jag kan hålla med “Helena A”. Men en bekant till mig, pojkflicketypen, plattbröstad och verkligt mager blev vid 40 års ålder mamma och drygt ett år senare kom syskonet. Hon ammade båda två, vilket gjorde mig ändå mer förvånad eftersom hon knappt hade några bröst. Förlossningarna gick så snabbt att hon inte mer än hann innanför sjukhusdörrarna förrän barnet komm, båda gångerna. Jag blev en fördom “fattigare”.


 5. Fundersam skriver: 12 januari, 2011

  #2
  Håller med dig till fullo, men…………..
  Av media har framgått att detta par till varje pris ska ha en dotter och det är detta som jag syftar på, dvs. jag har svårt att tänka mig att paret basunerar ut graviditeten om de inte vet att det är en flicka, men vi får se.


 6. Ewa skriver: 5 april, 2011

  Mängd och kvalitet på modersmjölken har ingenting med storleken på brösten att göra. Underligt men sant. Jag avundas hennes perfekta figur efter att ha fött tre barn. Det fjärde lär väl inte heller förstöra figuren. Somliga är lyckligt skattade…..


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar