Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Peter och Anna Settman skiljer sig

12 sep, 2018, 13:14 
AvJoakim Magne
Peter Settman och Anna Settman går skilda vägar, skriver tidningen Expressen.De gifte sig för 11 år sedan – och har två barn tillsammans.
Annons

Peter Settman, 49, och Anna Settman, 47, är ett riktigt ”power couple” i Mediesverige. Men nu väljer de alltså att gå skilda vägar, enligt tidningen Expressen. De gifte sig för 11 år sedan och har två barn tillsammans. Enligt tingsrättsförhandlingarna vill paret ha ett halvårs betänketid om skilsmässan, uppger Expressen.

Peter slog igenom med rollen som Ronny i den klassiska 90-tals serien ”Ronny och Ragge” och har därefter haft en kometkarriär som programledare för såväl folkkära program som ”Så ska det låta” och ”Melodifestivalen”. 2008 fick han utmärkelsen som Årets Programledare på tv-galan Kristallen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Anna Settman har under flera år jobbat i olika ledande roller på tidningen Aftonbladet, även som VD för tidningen. I dag driver hon riskkapitalbolaget The Springfield Project.

Annons