Paris Hilton i slagsmål med pojkvännen – igen

paris-doug

Det är inte lätt att umgås med en kändis, det har Paris Hiltons pojkvän Doug Reinhardt fått lära sig ännu en gång. För några dar sen hade paret ännu ett gräl, vilket slutade med att polis dök upp.

Paris Hilton, 28, och Doug Reinhardt, 24, har ett stormigt förhållande och har bråkat offentligt ännu en gång, ett bråk som ledde till såna handgripligheter att polis fick komma till platsen för att lugna ner det hetsiga paret. Det är inte så länge sen som de hade ett beryktat bråk på en Halloweenfest.

Bråk på Halloween

För några veckor sen var paret på supermodellen Heidi Klums Halloweenparty och var på väg hem i bil då pojkvännen kastade ut Paris mobiltelefon. Då blev arvtagerskan vansinnig och skrek att hon skulle döda honom och började puckla på honom i baksätet. När bilen stannade några kvarter längre bort såg fotograferna hur Paris Hilton slog Doug, men han höll tillbaka henne, allt medan deras vänner försökte hindra åskådarna från att se bråket.

Polis kom

Denna gång ska paret ha bråkat på en parkeringsplats. Ett ögonvittne berättar att Paris stod och skrek “Du får inte gå!” till Doug som var på väg till bilen. Då han gick ur bilen igen började de puckla på varann. Polis tillkallades av vittnen för att lugna ner situationen.

Paris Hilton har tidigare deklamerat att Doug Reinhardt, känd från tv-serien “The Hills”, är mannen i hennes liv, och att det är honom hon ska gifta sig med. Frågan är väl om han pallar trycket av att vara tillsammans med någon som alltid är i kamerablickfånget och som har ett minst sagt hetsigt humör…

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures