Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Parneviks barnbesked – stora lyckan i familjen!

27 okt, 2022, 04:00 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Peg Parnevik ger nu ett glädjande besked till familjen!

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Svenska folket har tidigare fått följa familjen Parnevik i deras realityserie som sändes mellan 2015 och 2018 under fyra säsonger. Men sedan dess har det hänt mycket.

Barnen har flyttat och familjen har utökats.

Nu startar systrarna Peg och Penny en ny podcast, där fansen återigen får en glimt av familjens liv – och i det första avsnittet ger Peg ett glädjande besked!

Familjen Parneviks liv efter Parneviks

Familjen som består av pappa Jesper, mamma Mia och barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix bodde i många år i Miami-huset med blå fönsterkarmar. Men i dag bor Peg och Penny i Sverige, Philippa i New York och Phoenix har flyttat hemifrån.

Även Mia och Jesper har flyttat. Lyxvillan känd från Parneviks är numera såld och makarna har flyttat till ett annat drömlikt hus närmare stranden.

Hela familjen Parnevik!

Men det är kanske inte det största som hänt familjen – Mia och Jesper har ju blivit morföräldrar! 2019 föddes Pennys första barn, sonen Atticus.

Annons

Bråket i familjen

Men när Penny avslöjade graviditeten för sin syster Peg möttes hon inte direkt av jubel. Nej, Peg blev snarare förbannad vilket ledde till en stor familjekonflikt.

– Alla var arga på mig. Det var ingen bra tid, mamma ville att jag aldrig skulle komma hem igen typ, har Peg berättat i systrarnas förra podd.

Parneviks barnbesked

Reaktionen på Pennys andra barn, dottern Pebble, var däremot betydligt gladare. Och nu ger Peg dessutom ett eget barnbesked!

– Jag är 27. Jag har väl börjat fundera över hur min livsplan ser ut. Vill jag vara en karriärkvinna för alltid? Nej, eller jo, jag vill alltid jobba men vid något tillfälle tror jag ändå att jag vill ha barn och ha en familj, säger Peg varpå Penny svarar:

– Herregud! Det är så spännande, så har det inte alltid varit för dig.

Peg var tidigare tillsammans med Let's Dance vinnaren Filip Lamprecht, vilket ledde till enorm uppståndelse vid uppbrottet. Men i dag har hon gått vidare och är tillsammans med Jesper Nicklasson.

Foto: TT

Annons