Parneviks drastiska utseendeförändring – filmen avslöjar

Parneviks drastiska utseendeförändring – filmen avslöjar

Foto: TT/Instagram, Skärmdump Jesper Parnevik

Det går knappt att känna igen Parnevik-medlemmen!

Så långa och korta är svenska kändisarna!
1:9

Efter reklamen: Så långa och korta är svenska kändisarna!

(1:9)

Slå på ljud

Familjen Parnevik är en av Sveriges mest offentliga och omtyckta familjer. Kanske är det bara familjen Wahlgren/Ingrosso som konkurrerar med Parnevik om titeln!

Nu har det gått ett tag sedan deras realityshow sändes på TV, men vi får fortfarande ta del av deras vardag på sociala medier. I ett klipp avslöjas nu en makalös utseendeförändring, som skulle få vem som helst att tappa hakan.

Bilderna från bröllopet

Dessa tider hade man nästan önskat att programmet Parneviks fortfarande spelades in. Det har nämligen varit mycket som hänt i familjens liv. Först var Mia Parnevik med i Let's Dance, och bara för någon vecka sedan var det dags för glammigt bröllop!

Det var Penny Parnevik, 25 och Douglas Murray, 42, som ja till varandra framför familj och vänner den 18:e juni. Bröllopet var oerhört stilrent, och gästerna hade bjudits in till farfar Bosse Parneviks herrgård i Åkersberga.

Med en vacker havsutsikt och till tonerna av Elvis Presleys låt Can't help falling in love ledde Jesper Parnevik fram sin dotter till brudgummen – och tårarna flödade.

Vilken vacker dag!

Maken Douglas var iförd kilt, för att hylla sitt skotska påbrå.

Foto: Skärmdump, Philippa Parnevik/Instagram

Visar upp nya utseendet på film

Det var också just pappa Jesper Parnevik som piffade till sig lite extra inför den stora dagen, men faktiskt inte så lite. Redan när han dök upp i rutan i Let's Dance tidigare i år chockade han alla med sin nya look – långt lockigt hår och mustasch! Ja, faktum är att det var svårt att se att det var just Jesper som gjorde entré i studion.

Och nu var det dags för ännu än drastisk förändring, fast åt andra hållet. I ett klipp på Instagram, visar Jesper hur frun Mia gör ett tappert försök att ansa det yviga håret. Efter mycket om och men, är det borta – och Jesper har fått tillbaka sin klassiska korthåriga look!

Det hela skulle visa sig vara lättare sagt än gjort.
"Fyra frisörer, tre saxar, två rakapparater och Atticus (Jespers barnbarn Reds.anm) Mitt hår kämpade in i det sista" Skriver han skämtsamt under videon.

Jespers nygamla-look!

Foto: TT/Instagram