Parneviks lycka! Dottern Pennys magiska bröllop – se bilderna inifrån

19 jun, 2022, 12:10 
AvIndra Nordemar

Penny Parnevik och Douglas Murray har gift sig på familjens lyxiga herrgård – se bilderna nedan!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

På lördagen sa Penny Parnevik, 25 och Douglas Murray, 42, ja till varandra framför familj och vänner. Bröllopet ägde rum på farfar Bosse Parneviks fantastiska herrgård i Åkersberga med en hisnande utsikt över vattnet.

Penny Parneviks och Douglas Murrays bröllopslycka

Brudgummen Douglas kom gåendes mot vigselplatsen runt tresnåret, klädd i en grönblå kilt, som även hans sju marskalker bar – en hyllning till Douglas skotska pappa.

Strax därefter kom Penny i sin klassiska vita bröllopsklänning. Till Elvis Presleys låt Can't helt falling in love ledde Jesper Parnevik fram sin dotter till brudgummen – och tårarna flödade.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Under vigseln stod Pennys syster tillika artisten Peg för sången. Sedan gick de nyblivna makarna ut och mötte gästernas jubel till Stevie Wonders hitlåt Signed, sealed, delivered.

Ja, det verkar minst sagt ha blivit ett känslosamt och vackert ögonblick för alla inblandade. På Instagram har familjen delat bilder från den stora dagen – se dem nedan!

Skärmdump: Instagram / pennyparnevik
Bosse Parnevik köpte lyxvillan med 14 rum på 70-talet. Skärmdump: Instagram / pennyparnevik
Annons
På sjötomten hade de byggt upp ett stort tält där festligheterna höll till efter den vackra ceremonin. Skärmdump: Instagram / philippaparnevik

Jesper Parneviks stress inför bröllopet – Penny byter namn

Penny och syskonen Peg, Philippa och Phoenix växte upp i Florida med mamma Mia och pappa Jesper i det stora vita huset med blå fönsterkarmar, som många säkert känner till från familjens realityserie Parneviks.

Numera är Penny och Douglas med barnen Atticus och Pebble bosatta i Stockholm, medan Mia och Jesper fortfarande bor kvar i solstaten.

Men nu har de varit i Sverige en tid för förberedelser inför Pennys stora dag, något som verkar ha varit stressigt för brudens pappa – inte minst för att Penny Parnevik nu bli Penny Murray.

”Det är inte lätt när sin dotter är på väg att inte längre vara en Parnevik... så jag överraskade min pappa med en spadag så han kan slappna av”, skrev hon till en bild på Jesper några dagar innan bröllopet.

Annons

Mia har däremot tagit det lite lugnare.

– Bröllopet, det blir bara glädje, har hon sagt till Expressen.

Penny och Douglas var egentligen gifta på pappret redan innan gårdagens bröllop. De vigdes i San Francisco 2019 men på grund av pandemin fick de skjuta på den stora ceremonin.

Jespers långa hår rök strax innan bröllopet! Skärmdump: Instagram / pegparnevik

Foto: TT, Instagram

Annons