Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Parneviks nya lyxköp – här är galna prislappen!

22 feb, 2022, 18:00 
Jacob Johannesson
Jesper och Mia Parnevik.
Jesper Parnevik och Mia Parnevik

Jesper och Mia Parnevik har äntligen hittat sitt nya hem, men det blev ingen billig historia.

Annons
Prins Daniel är KUNG på golfbanan – kolla in svingen!Brand logo
Prins Daniel är KUNG på golfbanan – kolla in svingen!

Jesper Parnevik är en av Sveriges bästa golfspelare genom tiderna och under serien "Parneviks", som sändes på TV3 mellan 2015-2018, fick även svenska folket bekanta sig med den resterande delen av familjen.

Jespers fru Mia har sedan dess varit med i flera olika tv-sammanhang. Äldsta dottern Peg har blivit artist och under åren släppt flera populära låtar. Penny har sedan programmet blivit influenser och även fått barn med den tidigare NHL-stjärnan Douglas Murray.

Under serien fick tv-tittarna bekantas med deras hem "Casa Mia", ett kaxigt skrytbygge beläget i Florida. Men under det förra året kom det chockerade beskedet att paret sålt jättevillan. Sedan dess har det spekulerats om var kändisparet ska bo härnäst.

Parneviks har köpt en jättevilla

– Vi letar och letar varje dag kan man säga. Vi pratar med vår mäklare varje dag. Och vi har budat på olika saker också, som vi inte har fått. Det är en lite galen marknad där just nu. Jag tror de har dubblat sina priser de här senaste sex månaderna, har Mia tidigare sagt till Expressen.

Annons

Men nu är det klart var flytten sker. Jesper och Mia har köpt en villa i lyxiga i Ocean Walk, som är en del av Jupiter, Florida.

Lokaltidningen The Palm Beach Post skriver att huset har tre sovrum och tre badrum.

– De gillade verkligen området och huset, så efter några vändor fram och tillbaka bestämde de sig för att slå till, berättar mäklaren Suzanne Slate för tidningen.

Mia Parnevik är nöjd med köpet.

– Det känns helt fantastiskt. Det är som ett litet surfställe skulle man väl kunna säga, med jättemysiga hus. Och vi ska renovera och göra i ordning så det ska bli skitkul. Det är kul med nya äventyr, säger hon till Expressen.

Men köpet var långtifrån gratis. Enligt The Palm Beach Post kostade lyxvillan närmare 12,5 miljoner kronor.

Annons