Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Patrick Ekwalls besked med nya flickvännen – bara månader efter kärleksavslöjandet

18 okt, 2023, 10:00 

Patrick Ekwall svar på frågan om att flytta ihop med nya kärleken Camilla.

Annons

I somras kom Patrick Ekwall med glädjebeskedet att han funnit kärleken i PR-proffset Camilla Coene. De träffades via gemensamma vänner i branschen och hade träffats ett tag innan de offentliggjorde relationen.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Både Patrick och Camilla ville vara på det klara att de verkligen ville satsa på kärleken innan de gick ut med den. De har båda barn sedan tidigare relationer och därför är det viktigt att ta hänsyn till flera personer.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra, sa Camilla Coene till Aftonbladet.

Patrick Ekwall och Camilla Coene
Patrick Ekwall med nya kärleken Camilla Coene.

Patrick om relationen

Patrick och Camilla lever just nu som särbos. Hon är bosatt på Lidingö och han i Bromma. Deras barn kommer väl överens med varandra och Camilla har fått en extra bra relation med Patricks yngsta dotter, Tindra.

Annons

– Det känns jättehärligt och nästan overkligt att det har blivit så väldigt bra som det faktiskt har blivit. Allt fungerar förvånansvärt bra. Men det är som sagt en speciell situation och jag är otroligt medveten om det och har varit väldigt varsam, inte minst för Tindras skull, sa Patrick.

Patrick om att flytta ihop med Camilla

När Hänt träffar paret på röda mattan i samband med premiären av filmen Nelly Rapp, berättar Patrik att det är väldigt glädjande att se hur bra det går mellan dottern och Camilla.

– Dom är supertajta, dom är grymma. Vi bor ju inte ihop, så vi träffas ju så mycket vi kan, säger han och berättar att det inte är helt otänkbart att han och Camilla på sikt blir sambos.

– Det vill vi säkert men ja. Det är inte så enkelt att bara rycka upp barn och så. Det finns andra vuxna involverade. Det är bra nog som det är.

Patrick Ekwall
Patrick Ekwall kan tänka sig att flytta ihop med Camilla på sikt.

Foto: TT

Annons