Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Patrick Ekwalls vägran i relationen med nya kärleken Camilla – det vill han inte göra

22 jul, 2023, 20:38 

Patrick Ekwall berättar nu själv om beslutet med nya kärleken Camilla Coene.

Annons

För drygt två år sedan förlorade Patrick Ekwall sin fru Hannah Ekwall i bröstcancer, 39 år gammal. Nu har sportjournalisten funnit kärleken i 39-åriga Camilla Coene, något han berättar för Aftonbladet.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Till vardags jobbar Camilla som vd för en PR-byrå i Stockholm. Hon och Patrick rör sig i liknande kretsar och det var också via gemensamma vänner som de först träffade varandra.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra, säger Camilla Coene.

Annons
John Lundvik och Camilla Coene
Camilla Coene på röda mattan med artisten John Lundvik.

Patricks lycka: ”Jättehärligt”

Camilla har också två döttrar som är i samma ålder som Patricks dotter Tindra, 10. För Patricks del var det väldigt viktigt att låta det ta tid innan han gick ut offentligt med relationen.

– Det känns jättehärligt och nästan overkligt att det har blivit så väldigt bra som det faktiskt har blivit. Allt fungerar förvånansvärt bra. Men det är som sagt en speciell situation och jag är otroligt medveten om det och har varit väldigt varsam, inte minst för Tindras skull, säger Patrick Ekwall.

Annons

Patrick och Camilla vill inte flytta ihop

Däremot har de inga planer på att flytta ihop. De har under hela relationens gång levt som särbos och det är något de tänker fortsätta att vara, berättar Camilla Coene.

– Jag har mina barn varannan vecka och då bor jag på Lidingö där de också går i skolan, och Tindra går ju i skolan i Bromma. Vi planerar inte att bryta upp våra barns tillvaro. Så vi bor på varsitt håll, men träffas så ofta vi kan.

Patrick Ekwall
Patrick Ekwall är överlycklig efter att ha hittat kärleken i Camilla Coene, 39.

Foto: TT

Annons