Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Patrick Sommerlath och Maline har gift sig hemligt – två gånger!

18 maj, 2011, 10:52 
Agneta Nisbeth
Annons

Vi kan berätta om ännu ett “kungligt bröllop” i Bernadotte-familjen! Drottning Silvias brorsson Patrick Sommerlath, 40, har gift sig hemligt med sina tvillingdöttrars mamma, Maline Luengo, 35. Och då i Paris, där Patricks släktingar bor.

Enligt uppgift till Svensk Damtidning var kungaparet med på vigseln, de flög ner till Paris enkom för att vara med på bröllopet eftersom Patrick betraktas som en son i familjen och står dem nära.Rent planeringsmässigt klaffade det också bra för kungaparets del, eftersom de råkade ha en lucka på några dagar i sitt offentliga program. Vigsel i Paris följdes på Valborgsmässoafton av ännu en vigsel härhemma i Sverige. Denna blev ännu mer privat, eftersom kungafamiljen hade fullt upp med kungens födelsedagsfirande denna dag.

Annons

De nygifta Patrick och Maline hörde också till det 20-tal inbjudna gästerna på smokingmiddagen på Haga Slott, som kronprinsessan Victoria höll den 30 april för sin pappa. Men den kvällen var det kungen allena som var huvudperson, och varken tal eller skålar höjdes för brudparet.

Maline mammaledig

Patrick har haft en brokig karriär och jobbat med allt från att vara servitör till tv-assistent. Han driver numera den privata och exklusiva klubben Nobile ovanpå Café Opera i Stockholm tillsammans med Tom Davidsson. Maline är just nu mammaledig, men har tidigare arbetat med barnkläder. Patrick och Maline är stolta föräldrar till tvillingflickorna Chloë och Anais, 2, som föddes den 15 juli 2008. Patrick har också åttaårige sonen Léopold från äktenskapet med skådespelerskan Camilla Lundén.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi ringde förstås upp Maline för att prata om den glada nyheten.

– Vi har hört att du och Patrick gift er i Paris!

– Jasså, det har ni hört, svarar Maline. Nja, jag har inte så mycket att säga…

Men ni är gifta ?

– Ja, bekräftar Maline. Men nu måste jag springa och hämta barn. Hej då!

Vi gratulerar i efterskott!

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Charles Hammarsten

Annons