Patrik Sjöbergs ilska mot Carola – säger ifrån: "Talar i tungor"

Carola Häggkvist och Patrik Sjöberg

Patrik Sjöberg svävade mellan liv och död, men gillar inte att höra om Gud. Nu ger han sig på Carola Häggkvist.
Slå på ljud

I början av mars tvingades Patrik Sjöberg, 56, åka ambulans till sjukhus på grund av akut blodförgiftning.

I närmare två veckor låg han nedsövd. Efter att han blev utskriven insjuknade han igen då han inte blivit kvitt bakterierna helt.

Nu har Patrik haft ännu en vända på sjukhus. När han pratar om sin svåra tid skickar han plötsligt en känga till Carola Häggkvist, 54.

Patrik Sjöberg om omskakande tiden på sjukhuset

I en ny intervju med Aftonbladet berättar den tidigare höjdhopparen om den omtumlande tiden.

På intensiven led han av av kraftiga hallucinationer, när det var som värst fick han som en uppenbarelse.

– Jag är helt emot sådant, jag är ateist, men jag var på ett ställe där jag skulle gå nedför en lång jävla trappa. Där nere såg jag att det var en massa folk och de påstod att de var mina vänner, säger han till tidningen.

– Det kom upp något väsen för en trappa, men jag förstod att den eller det inte kunde komma upp på den nivån jag var på utan jag skulle ned. Det känns som att det var nära, för jag har förstått att läkarna inte visste om jag skulle klara det. Min uppfattning är att jag bestämde mig för att inte gå nedför den trappan.

– Att jag har varit med om det behöver inte betyda att jag tror på det, men nu känner jag på något sätt att ljuset måste ju komma någonstans ifrån. Ju närmare jag kom ljuset desto behagligare blev det.

LÄS MER: Dotterns ord avslöjar sanningen om Patrik Sjöbergs hälsa

Efter intervjun ska Patrik ha kontaktats av religiösa personer som bett honom "ta emot Jesus". Det gillar han inte.

Patrik Sjöbergs ord om Carola Häggkvist

Det är på Instagram som Patrik sätter ner foten, han ber vänligt men bestämt folk att sluta skriva till honom om Jesus och Gud:

"Jag tackar er som skriver till mig och med budskapet att Jesus är räddningen men jag är och kommer för alltid vara icketroende så det är slöseri med tid från er sida".

Patrik fortsätter med att ifrågasätta att Gud skulle låtit honom lida som han gjort i sitt liv. I slutet av texten pikar han Carola:

"Att jag har märkliga minnen från nersövningen är väldigt vanligt och har nog mer med en kemisk förklaring och ni som har fått för er att det jag upplevde i drömmarna har med Gud och paradiset att göra så har jag alltid känt att finns det en Himmel och Helvete så väljer jag det sistnämnda alla dagar i veckan för där verkar alla schyssta människor hamna och i Himlen verkar det va sjukt otrevligt med Carola och Runar som talar i tungor och sjunger psalmer...".

Foto: TT

LÄS MER: Patrik Sjöberg skäller ut Silvia – efter bråket om pengarna

LÄS MER: Svaret till Patrik Sjöberg – efter bråket med Silvia

LÄS MER: Kungens hemliga grabbgäng – Silvia tvingades säga ifrån