Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Paul Anka stämmer Anna för förtal och psykiskt lidande

04 feb, 2010, 10:27 
Agneta Nisbeth
Annons

Anna och Paul Anka.
Anna och Paul Anka.

Paul Anka har beslutat sig för att stämma sin blivande exhustru Anna Anka för förtal och har nu lämnat in en nio sidor lång stämningsansökan till rätten. Han menar att den blonda svenskan gift sig med honom bara för att bli känd.

Anna Anka har hamnat på en total kollisionskurs med maken Paul. Han stämmer nu henne för förtal, misshandel och vållande av psykiskt lidande. Han lämnade in en nio sidor lång stämningsansökan till Ventura Superior Court i Los Angeles för någon dag sedan. 

– Hon gifte sig med mig bara för att bli känd, hävdar sångstjärnan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Paul är arg

I ansökan finns det mycket att läsa, här har Paul noga beskrivit hur Anna varit rädd för att barnen, däribland deras gemensamma son Ethan, skulle kidnappas och säljas som slavar under en resa i Israel.

Där står också om hur hon låst in en hushållerska i en klädskrubb och ljugit för pressen om att hon aldrig skrivit på ett äktenskapsförord. Anna Anka menar bara att Paul är arg för att han är gammal.

– Han är 70 år och räknar sina sista dagar. Då skulle jag nog också vara så där arg, säger Anna Anka till Expressen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella





Annons