Paul McCartneys och flickvännens mysmatch

Paul McCartney och Nancy Shevell på match med Jack Nicholson.

Paul McCartney och Nancy Shevell på match med Jack Nicholson.

Paul McCartney och flickvännen håller vanligtvis en ganska låg profil utåt vad gäller sitt förhållande. Men häromdagen kunde de inte låta bli att släppa loss känslorna lite…

Ex-Beatlen Paul McCartney, 66, verkar äntligen ha fått till ett harmoniskt kärleksliv igen. Sedan 2007 är han tillsammans med amerikanskan, vd:n och miljonärskan Nancy Shevell, 47.

Paret har avsiktligt valt att hålla en låg profil utåt, kanske på grund av hur omskrivna Pauls tidigare förhållanden varit, de med Linda Eastman och Heather Mills.

Nancy Shevell kommer bra överens med Stella McCartney.

Nancy Shevell kommer bra överens med Stella McCartney.

Häromdagen syntes paret på en baseballmatch mellan New York Yankees och Texas Rangers i New York. De var där med vänner, bland andra skådespelaren Jack Nicholson, åt varmkorv, drack öl och hade det trevligt. Plötsligt släppte paret loss lite extra där de satt på första raden, och lät allmänheten ta del av deras ömhetsbetygelser. Paul kysste och kramade sin flickvän öppet.

Nancy Shevell har haft bättre tur än Heather Mills med relationen till Pauls barn, särskilt då hans designerdotter Stella. Nancy har ofta visat upp sig i Stellas kläder och odlat en god relation med henne.

Pauls omskrivna exfru Heather Mills blev däremot tidigt osams med Stella, som till och med lämnade deras bröllop på grund av bråk.

Till Yankees-fanset Pal McCartneys stora belåtenhet vann Yankees matchen med 9-2.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures