Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Peg Parnevik bekräftar kärlekslyckan efter svåra tiden– nu är det officiellt!

06 sep, 2023, 11:30 

Peg Parnevik har hittat kärleken igen!

Annons

Deras vägar korsades redan när de var små. Via sina familjer blev de kompisar, innan det slog gnistor mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht, som därefter ledde till ett fem år långt förhållande.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

När Filip dansade vilt i TV4:s Let's Dance uppstod snabbt rykten om att det skakade i relationen och två veckor efter säsongen bekräftade han att det var över mellan honom och Peg.

– Programmet var väl det som avgjorde att det hände då. Men jag skulle också säga att det skulle ha hänt ändå. Man har liksom sina egna grejer och det var någonting som skulle komma hur som, sa han i podcasten Två meter dumheter.

Annons
Peg Parnevik och Filip Lamprecht
Peg Parnevik och Filip Lamprecht var ett par i fem år.

Peg Parneviks ord om uppbrottet

Peg har flera gånger varit öppen med sin hjärtesorg och pratat om den tuffa tid som följde innan och efter uppbrottet. I podcasten ”Brottarbröder” avslöjade hon även att det tog slut på sms.

– Det gick från att ”jag älskar dig, det kommer bli så bra, efter det här kommer allting lösa sig” till ”vi borde göra slut”, sa Peg Parnevik.

Har hittat kärleken igen

Men nu har vindarna vänt för Peg Parnevik! Den Så mycket bättre-aktuella artisten har hittat kärleken igen och berättar att hon är otroligt kär.

Annons

– Det är jättenytt, vi har träffats ett tag men nu är det officiellt, säger hon till Aftonbladet och berättar att det krävdes många dejter för att hon skulle landa i den nya kärleken.

– Innan har det varit så här, visa upp det för alla, prata om det i podden, det har blivit jätteofficiellt. Men jag tror att det här är ”the one”, så jag ska chilla lite. Jag ska bara ta hand om det och vara i kärleksbubblan.

Peg Parnevik
Peg Parnevik.

Foto: TT

Annons