Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peg Parnevik bekräftar kärlekslyckan – två år efter uppbrottet från Filip Lamprecht

03 jul, 2023, 10:30 

Peg Parnevik och Filip Lamprecht bröt upp för två år sedan – nu väljer hon att kommentera kärlekslivet.

Annons

Via sina familjer korsades deras vägar redan när de var små. Peg Parneviks dåvarande pojkvän Filip Lamprecht syntes även i hennes familjs succéartade realityserie Parneviks.

Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Men det var ett annat tv-program som skulle leda till deras uppbrott. Efter fem år tillsammans, när Filip samtidigt dansade i Let's Dance med Linn Hegdal, var det många som undrade om de fortfarande var ett par.

Och några veckor efter programmet bekräftade Filip att han och Peg inte längre var ett par. I podcasten Två meter dumheter sa han att Let's Dance var en avlösande faktor till beslutet.

Annons

– Programmet var väl det som avgjorde att det hände då. Men jag skulle också säga att det skulle ha hänt ändå. Man har liksom sina egna grejer och det var någonting som skulle komma hur som, säger han.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik
Filip Lamprecht och Peg Parnevik var ett par i fem år.

Pegs ord om uppbrottet från Filip

Peg Parnevik har flera gånger varit öppen med sin hjärtesorg. I både sin egen podcast och andra har hon berättat om den tuffa tiden som följde, och den sorgen hon kände när Filip gjorde slut.

Nyligen avslöjade hon dessutom att uppbrottet skedde i sms-form, när hon var i USA, och att hon än i dag inte riktigt vet varför det tog slut mellan henne och Filip.

Annons

– Det gick från att ”jag älskar dig, det kommer bli så bra, efter det här kommer allting lösa sig” till ”vi borde göra slut”, säger Peg Parnevik i podden ”Brottarbröder”.

Pegs kärlekslycka: ”Jag är glad”

Nu har det gått två år sedan uppbrottet. Peg Parnevik har gått vidare i sitt liv och är nybliven singel från en annan relation. Kärlekslivet hon som lyckat, även om hon inte söker någon aktivt.

I en intervju med Aftonbladet ger den Så mycket bättre-aktuella artisten plus på sitt singelliv.

Annons

– Vad ska jag säga? Två, tre kanske. Jag är singel. Dejtar lite. Men sen har det varit mycket nu med mina tolkningar, att gå tillbaka in i heartbreak-känslor och vara lite ledsen. Men jag är lycklig. Jag är glad för att vara singel och bara hänga med mig själv.

Peg Parnevik
Peg Parnevik har gått vidare i livet och beskriver sig själv som lycklig.

Foto: TT

Annons