Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peg Parnevik bryter tystnaden – efter Filips kärlekslycka med Linn: ”De är...”

30 jan, 2024, 17:30 
Peg Parnevik kommenterar nu ex-pojkvännen Filip Lamprechts nya relation.
Annons

Peg Parnevik och Filip Lamprecht var ett par i sex år innan de bröt upp. Relationen tog slut när Filip medverkade i TV4-programmet ”Let's Dance”, ett program som han och proffsdansaren Linn Hegdal dessutom vann.

Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Då hade det redan under programmets gång spekulerats om uppbrottet, men det var först efteråt som Filip själv gick ut i podcasten Två meter dumheter och bekräftade att det hade tagit slut.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik
Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut när Filip medverkade i Let's Dance.Karin Törnblom/TT

– Programmet var väl det som avgjorde att det hände då. Men jag skulle också säga att det skulle ha hänt ändå. Man har liksom sina egna grejer och det var någonting som skulle komma hur som, sa han.

Annons

Filip gjorde slut med Peg på sms

Efter uppbrottet var Peg öppen med hur jobbigt det kändes. I både sin egen podcast och andra har hon berättat om den tuffa tiden som följde, och den sorg hon kände när Filip gjorde slut.

Hon har även avslöjat att ex-pojkvännen avslutade relationen på SMS, när Peg befann sig i USA, och att hon egentligen inte fick någon förklaring varför det tog slut.

– Det gick från att ”jag älskar dig, det kommer bli så bra, efter det här kommer allting lösa sig” till ”vi borde göra slut”, sa Peg Parnevik i podden ”Brottarbröder”.

Peg om exets nya relation

Nu har båda gått vidare. I ett inlägg på Instagram bekräftade nyligen Filip Lamprecht att han funnit kärleken i Let's Dance-partnern Linn Hegdal och att de varit ett par i ett år.

Annons

”Ett år i dag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev han.

Peg Parnevik gläds åt ex-pojkvännens nya relation och säger till Hänt att de är perfekta för varann.

– De är som gjorda för varandra, kul för dem, absolut inte min ensak, säger Peg.

Foto: TT/Instagram

Annons