Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Peg Parnevik stoppad i Allsång på Skansen – SVT:s chockbesked

26 jun, 2024, 14:00 
Peg Parnevik och Pernilla Wahlgren
TT
Peg Parnevik stoppas av SVT inför Allsång på Skansen.
Annons

Allsång på Skansen är i gång igen – och som vi har längtat! I går bjöds vi på ett stjärnspäckat avsnitt, allt proffsigt lett av Pernilla Wahlgren i ciceronrollen.

Artistuppställningen under gårdagen såg ut som följer: Molly Hammar, Albin Lee Meldau, Tina Ahlin, Malena Ernman med Orsa Spelmän, ADAAM och Marcus & Martinus.

Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Peg Parnevik stoppas av SVT inför Allsång på Skansen

Nästa program, den 2 juli, gästar Peg Parnevik, Tomas Ledin, Omar Rudberg, Mange Schmidt och Byz. Men den förstnämnda har fått ett tråkigt, smått chockartat besked från SVT.

Annons

Kanalen har stoppat henne från att köra den planerade låten.

Peg Parnevik och Pernilla Wahlgren
Vi gillar dig ändå, Peg!TT

– Jag försökte smyga in en liten Så mycket bättre-låt men de sa nej. Jag tänkte så här, Bättre nu är ju typ en allsång. Men de sa nej, säger Peg till Expressen.

Bättre nu är en översatt cover på Ellen Krauss låt The Wedding. Den har blivit en stor succé för Peg och letade sig upp på förstaplatsen på Svensktoppen efter att stjärnan spelade den i TV4-programmet Så mycket bättre.

Peg Parnevik: "Vill inte köra"

Men nu får Peg alltså leta upp en annan låt att få igång Allsång-publiken med.

Annons

– Så jag tog mig en ordentlig koll, jag vill ändå att det ska bli allsång på riktigt. Man vill ju inte köra, det är superfint med ballader och så men vill ändå köra någon som får i gång folk, jag tänkte lite Gyllene Tider. Min brorsa spelar ju med i filmen som har premiär nu i sommar så ”Sommartider” kanske? säger Peg.

– Jag skickade in och gav lite förslag på Abba… lite Robyn, jag har inte sett någon göra det ”Dancing on my own”… kanske. Så vi får se.

Annons