Peg Parneviks svåra tid efter uppbrottet med Filip Lamprecht

Peg Parneviks svåra tid efter uppbrottet med Filip Lamprecht

Efter uppbrottet med Filip Lamprecht: nu avslöjar Peg Parnevik hatstormen som följde när hon började dela med sig av sitt nya dejtingliv.

Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!
Slå på ljud

Filip Lamprecht, 24, tog hem hela ”Let’s dance” 2021 med danspartnern Linn Hegdal, 25. Trots en total segerlycka fanns en stor sorg bakom kulisserna.

Spekulationer om att han och Peg Parnevik, 25, hade gjort slut tog fart och efter en tid gick de ut och bekräftade att de gått isär.

I dag, månader senare, berättar Peg Parnevik om den jobbiga tiden efteråt. Så sent som i förra veckan la hon upp en bild där hon kysser en blond kille – och genast kastades hon in i en hatstorm.

– Jag var lite fram och tillbaka och tänkte att: ”jag vet att det här kanske blir knasigt om jag delar med mig av vissa delar av mitt liv nu men det känns rätt, så jag kommer att göra vad fan jag vill”! Men jag märkte ganska snabbt när jag började posta på folk jag dejtar så förlorade jag flera tusen följare, säger Peg Parnevik i sin podd Pillowtalk, som hon driver tillsammans med systern Penny, 24.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik är inte längre ett par.

Peg Parnevik om att gå vidare efter Filip Lamprecht

Hon upplever det som att man tycker synd om exet Filip, medan hon är den onda typen som lämnat honom.

– Som att jag är respektlös efter alla år, att jag har gått vidare. Jag tycker att det är så jävla skevt och helt sjukt. Ni har ingen aning om vad som hände. Många skrev till mig när jag mådde dåligt, säger hon.

I dag har de en vänskaplig relation och hörs av då och då. Och Peg vill gå vidare till nästa kapitel i livet.

– Jag dejtar folk och jag kommer inte att berätta, eller jag kommer att vara mer försiktig med hur jag postar nu, men jag vill dela med mig av det till er. Unna mig att få vara lite glad, säger Peg Parnevik.

Foto: TT

LÄS MER: Peg Parnevik om uppbrottet med Filip Lamprecht: "Trodde att jag skulle dö"

LÄS MER: Filip Lamprecht återförenas med Linn Hegdal - efter uppbrottet med Peg Parnevik

LÄS MER: Bekräftat! Slut mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht – egna orden i direktsändning