Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Penny Parneviks livsbeslut med maken Douglas Murray

21 aug, 2021, 12:00 
AvIndra Nordemar

Penny Parnevik och maken Douglas Murray har tagit ett stort beslut för småbarnsfamiljen.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Penny Parnevik, 24, växte upp i Florida med sin familj i det stora vita huset med blå fönsterkarmar. Pappan Jesper Parnevik har tjänat miljoner genom sin golfkarriär och på köpet lärt känna många amerikanska vänner genom åren i USA. En av dessa vänner är Douglas Murray, 41, som numera är Pennys man.

Douglas Murray har tidigare varit hockeyspelare och även varit en vän till familjen Parnevik sedan barnen var små. Men Penny och Douglas hittade kärleken i varandra och numera är de gifta och har sonen Atticus och dottern Pebble ihop.

Makarna har sedan en tid tillbaka bott i Sverige och utåt sett verkar de leva ett nästintill perfekt liv ihop, trots upp- och nedgångar i relationen som småbarnsföräldrar.

Men nu har Penny och Douglas tagit ett stort steg i förhållandet.

Penny Parneviks livsförändring med maken Douglas Murray

I förra veckans avsnitt av Pennys och systern Pegs podcast "Pillowtalk" lyste Penny med sin frånvaro, nu berättar hon varför.

Annons

– Peg tog över podden under förra veckan och hjälpte mig med det då jag flyttade ut ur vår lägenhet. Surprise! Vi har äntligen sålt lägenheten, säger Penny i det senaste avsnittet.

Hon och Douglas har alltså sålt lägenheten på Östermalm där de bott ett antal år.

Penny och Douglas flyttar in hos Mia och Jesper Parnevik

Vart flyttlasset går är ännu oklart, även för makarna. Men nu ger de beskedet att de bor hos föräldrarna Mia och Jesper tills de hittar något nytt. På Instagram delar Penny med sig.

”Update: Vi har sålt lägenheten. Vi bor i mammas och pappas hus tills vi hittar något nytt. Vi älskar det. Jag vill bo i stan men fan vad mysigt det är med promenader i naturen, ha familj nära, leka i lekparken, och tåg in till stan för förskolan.”

Annons

Det är alltså inte huset i Florida som de tillfälligt bor i (som förövrigt är sålt). Mia och Jesper äger nämligen ett radhus bara ett par hundra meter från Jespers föräldrars mångmiljonhus i Österskär utanför Åkersberga. Så medan Mia och Jesper är på husjakt på andra sidan atlanten, letar Penny med familj boende i Stockholm!

Foto: Instagram / pennyyparnevik

Annons