Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Per Andersson helt paff efter Anna Brolins ord i sändning: "Helt sjukt"

28 okt, 2023, 11:30 

Per Andersson kunde inte tro sina öron.

Annons

Måns Zelmerlöw och Per Andersson ska återigen bege sig ut på julturné! Om en ynka månad beger de sig ut i landet med showen Tomten och bocken – Rider igen.

Inför det hela gästade humorduon Anna Brolin i Efter fem. Och när Per Anderssons dejtingliv kom på tals blev det plötsligt aningen förvirrad stämning i studion.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Per Anderssons nya besked om kärlekslivet – efter skilsmässan

Det var i slutet av förra året som Per Andersson och ex-hustrun Malin meddelade att de valt att separera efter 25 år som gifta.

– Det är länge, man blir ju tajta som satan. Men samtidigt kommer man till ett läge då det är dags att göra det och man har gått igenom mycket, då måste man våga ta det steget också. Det är något man gör tillsammans, vi är fortfarande jättebra vänner, sa han i Carina Bergfeldts talkshow då.

Annons

Sedan dess har han fått testa på livet som ungkarl – och verkar nu redo att hitta kärleken igen.

När han för ett par veckor sedan gästade Bianca Ingrossos talkshow berättade han att han planerat att ta ett kliv ut i dejtingdjungeln:

– Jag har tänkt att jag ska göra det. Jag har bott själv ett år snart, så nu ska man väl göra det snart?

Per Andersson och ex-hustrun Malin Carlsson
Per Andersson och ex-hustrun Malin Carlsson har två barn ihop.

Per Anderssons förvirring i Efter fem – efter Anna Brolins dejtingförslag

Det verkar som att Per Anderssons dejtingliv är ett hett ämne, för Anna Brolin ville prata om samma sak. Hon hade nämligen ett förslag på hur han skulle gå till väga.

Annons

– Imorgon i Tech-torsdag i det här programmet ska vi faktiskt prata om dejtingappar där nära och kära får vara de som svajpar och väljer ut.

Men det skapade förvirring hos Per Andersson, som nästan blev lite paff. Han missförstod nämligen det hela först:

– Åh gud. Jag trodde du skulle säga ”där nära och kära är de som man får träffa” och då tänkte jag det är ju helt sjukt...

När förvirringen lagt sig får Per en chans att berätta för svenska folket vad det är för tjej han söker. Det visar sig att han inte är särskilt kräsen.

– Nej men alltså, jag är från Mölndal, jag är glad om någon hälsar på något sätt. Men jag har inga restriktioner i så sätt. Det är kul att vara med, säger han i Efter fem.

Foto: TV4

Annons