Per Andersson på hemlig dejt före uppbrottet – avslöjar kärleken bara två månader senare

15 feb, 2023, 20:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Per Andersson hamnade på en dejt som mynnade ut i småtimmarna, men dejten var egentligen någon annans.

Annons
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Komikern Per Andersson är en folkkär profil som många gånger fått svenska folket att brista ut i skratt. Men lika muntert är det inte alltid bakom den glada fasaden.

Under Carina Bergfeldts talkshow i fjol avslöjade han ett mörker som han bar på en längre tid: Han och stora kärleken Malin Carlsson hade separerat, efter hela 25 år tillsammans.

– Jag är nyskild. Det är en oväntad turn på livet, får man ändå säga, sa han då i SVT-programmet.

Var aldrig något giftermål

Per och Malin var aldrig gifta, men efter ett liv ihop i över två decennier, samt två gemensamma söner, Ture och Tage, var det förstås ett tungt beslut att ta att gå skilda vägar.

Att träffa någon ny har därför inte funnits på kartan för Per, trots att det nu gått månader sedan han flyttade in i en ny våning på egen hand.

Annons

Däremot har kärleken dykt upp på oväntat håll tidigare. Nu berättar han nämligen för Hänt om dejten där han egentligen inte hörde hemma.

Per Andersson och Malin Carlsson var ett par i över 25 år.

I går den 14 februari var det kärlekens dag. På sociala medier dök det upp bilder från den ena dejten efter den andra bland Sveriges kändisar. Per var dock inte på dejt, han firade i stället alla hjärtans dag med vänner i skidbacken i Åre.

– Jag ska åka knapplift med full kärlek idag!, säger han till tidningen.

Per Anderssons oväntade dejt på alla hjärtans dag

På så vis har det däremot inte sett ut tidigare år. En gång blev han inbokad på en så kallad blind-dejt. "Problemet" var bara att han hamnade vid fel bord.

– Jag minns en gång i min ungdom när jag skulle gå på blind date på alla hjärtans dag. Vi hade en toppkväll men det visade sig efteråt att jag hade satt mig vid fel bord och hon som jag satte mig hos också skulle på blinddate, så vi hamna på fel blind date båda två men det blev en jäkla bra blind date!

Annons

Med andra ord var det kanske tur att han hamnade fel – för fler dejter med fel blind-dejt blev det!

Men det var ju några år sedan, minst sagt: Så hur är det på kärleksfronten i dag? Jo, Per fortsätter att ta det långsamt efter uppbrottet från Malin.

– Nä nu åker jag bara knapplift, menar han.

Foto: TT

Annons