Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Per Anderssons besked om kärleken – knappt ett år efter skilsmässan

15 sep, 2023, 14:30 
Louise Wibergh Lenti
Per Andersson

Per Andersson efter uppbrottet med Malin Carlsson och den oväntade pussen med kändiskvinnan: "Vi blev så fulla i skratt"

Annons

Allas vår älskade komiker och skådespelare Per Andersson blev singel i slutet på förra året. Nu väcks frågan om han träffat någon ny.

5 snabba med Per Andersson om livet som komikerBrand logo
5 snabba med Per Andersson om livet som komiker

Det var för 9 månader sen som Per och exflickvännen Malin Carlsson gick skilda vägar – efter 25 år tillsammans. Under tiden tillsammans fick de sönerna Tage och Ture.

Nyheten om att paret separerat kom i en intervju med Carina Bergfeldt i SVT i slutet på förra året. Efter uppbrottet har bägge parter vittnat om att de har en fortsatt fin relation, vilket även Andersson understryker i intervjun:

– Alltså 25 år är ju 25 år, det är länge, man blir ju tajta som satan när man har varit ihop så länge, säger han.

En oväntad puss

Karriären går bra just nu för Per Andersson och uppdragen avlöser varandra. Sedan i mars har han bara haft tre lediga dagar. Inledningsvis var det Sverigeturné med hans egen föreställning "Räkhäst" (som gått så bra att den fortsätter även nu hösten 2023).

Annons

Under sommaren gästade han även Laleh på Ullevi och med föreställningen "Två man om en änka" intog han Fredriksdalsteatern tillsammans med Anders Aldgård och Eva Rydberg.

"Föreställningen på Fredriksdal går som tåget! Jag singlar på i stilla gemak, det enda som hänt på den fronten var väl när Eva Rydberg av misstag råkade pussa mig på scenen, vi missbedömde avståndet och blev så fulla i skratt att vi knappt kunde avsluta akt 1!" skrev Andersson till Hänt i somras.

En oväntad puss av kollegan blev alltså sommarens största fling.

Per Andersson och Eva Rydberg
Per och Eva i komedin "Två man om en änka" på Fredriksdalsteatern.

Anderssons tankar kring kärleken

Andersson är nu aktuell med den nya radioserien "Dold Agenda", en samhällssatir där han spelar en ivrig journalist som är i jakt på nästa stora scoop. Serien består av 10 avsnitt och är 6 minuter långa. Samtliga avsnitt släpptes den 5 september och finns att lyssna på i SR Play.

I samband med radiopremiären blev Andersson intervjuad i Aftonbladet. Eftersom vi är många som undrar fick han såklart poängsätta sitt kärleksliv. När det kommer till kärleken till barnen är den alltid fem av fem. När han fick frågan hur det går att hitta härleken på nytt svarade han:

– Oj, så långt har jag inte kommit. Jag har jobbat och packat upp och haft fokus på det. Vad blir det för poäng då, en trea?

Vi önskar Per all lycka till med både jobb och kärlekslivet framöver!


Foto: TT

Annons