Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Per Anderssons besked – bara ett par veckor efter uppbrottet: "Nu prövar vi"

12 jan, 2023, 18:30 
Indra Nordemar

Per Andersson bryter tystnaden efter 25-åriga relationen med Malin Carlsson.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Det var under Carina Bergfeldts talkshow som komikern Per Andersson gav beskedet att han och partnern Malin Carlsson går skilda vägar – efter 25 år tillsammans.

– Jag är nyskild. Det är en oväntad turn på livet, får man ändå säga, berättade han i programmet.

Per och Malin var inte gifta, men de har hållit ihop i över två decennier och har sönerna Ture och Tage ihop. Beslutet togs därför inte lättsamt, men det togs gemensamt.

Nu har det gått drygt två veckor sedan beskedet slog ned som en bomb. Så hur mår Per i dag? I en ny intervju med "Gry Forssell med vänner" på Mix Megapol berättar han.

Per Andersson om ny singellivet – två veckor efter uppbrottet

Högtider kan vara extra svåra efter en sådan livsomställning som Per och Malin nu går igenom. Det är första gången på 25 år som de inte firar jul ihop – men Per menar att han och Malin är fortsatt nära efter uppbrottet, och nyår såg inte annorlunda ut än tidigare.

Annons

– Ja ja herregud, vi är vänner. Vi har firat nyår hela gänget i 15 år, det är en ur-bra tradition!, säger han.

Per och Malin var ett par i hela 25 år.

Är du ledsen? Behöver vi oroa oss?, frågar Gry.

– Nej nej ni behöver inte oroa er, nu prövar vi det här! Alltså det är ju inget snack om att det är en omställning som är stor, det är självklart att det är det. Men det är ju därför man liksom måste samarbeta om man kan det. Om man klarar det så tror jag att det blir lättare i längden på något sätt, för det klart man går igenom någonting och då behöver man varandras stöttning i det.

"Nu tar vi det jävligt lugnt"

Per slår fast att han inte går igenom en sorgetid som många kanske gör efter att "skilsmässa". Men att kasta sig ut i dejtinglivet är ännu inte aktuell.

– Nej! Jag håller fortfarande på att packa upp flyttkartonger och sånt. Herregud, har inte ens fått upp stekpannan än. Nu tar vi det jävligt lugnt här.

– Kan inte tänka mig något ointressantare än Tinder just nu.

Foto: TT

Annons