Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Per Anderssons problem med sambon – nu berättar han sanningen

13 jan, 2022, 13:00 
Per Andersson och Malin Carlsson
Per Andersson har ett problem han har behövt hantera med sambon Malin.
Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Per Andersson har blivit en av sin generations mest folkkära komiska skådespelare. Han är dels en nyckeldel i humorensemblen Grotesco, men har även skördat framgångar på egen hand.

Han och sambon Malin Carlsson har två söner ihop: Tage och Ture.

Per Andersson problem med sambon Malin Carlsson

Per och Malin har varit förlovade ända sedan 2003, men har ännu inte hunnit gifta sig.

– Det började med att jag såg Malin på scen för 17 år sedan och tänkte ”Jävlar, hon hade utstrålning”. Så hade hon sett mig på scenen. Vi råkade mötas på en fest på Musikhögskolan i Göteborg och så började vi prata, har Per berättat för Hänt.

Men Pers sinne för humor har ibland ställt till med problem i hemlivet. Det har han berättat om i en intervju med Hemmets journal.

Hans skämt kunde då och då komma i vägen för en nödvändig dos allvar.

– Sedan måste man förstås vara allvarlig ibland och inte skämta bort allt. Att få barn medförde bland annat att jag fick ta tag i mitt vuxna jag. Jag är en snäll pappa, men kanske lite konflikträdd om jag ska vara ärlig. Jag behöver träna på att bli mer bestämd och konsekvent, säger Per till Hemmets journal.

Annons

"Inte det allra smartaste"

Humorn har inte bara varit en frälsare och inkomstkälla för Per. Den har också varit på väg att ställa till det rejält för honom.

– Ett otäckt tillfälle var då jag och en vän för många år sedan var på en svartklubb i New York. Vi hade gjort en del roliga tecken som man gör där och lyckades genom dessa helt omedvetet reta upp ett gäng gangstrar från Bronx. Kanske inte det allra smartaste med andra ord. Vakten öppnade bakdörren och sa till oss att springa allt vad vi kunde och vi hann som tur var undan till vårt hotell. Det kunde ha slutat illa, säger han i Hemmets journal.

Annons