Per Holknekts utspel om Lena PH efter otroheten: "Är ett jävla..."

Lena Philipsson och Per Holknekt var gifta i två år.

Per Holknekt och Lena Philipsson har ingen kontakt längre.Men Per väljer ett väldigt oväntat uttryck för att beskriva sin exfru.

Lena Philipsson och Per Holknekt gifte sig i september 2010. Då var duon ett av Sveriges hetaste kändispar. Hon var en folkkär sångerska, han var entreprenör och “Big Brother”-profil.

De bodde i en exklusiv våning på Östermalm i Stockholm och var ett färgstarkt inslag på vimmelfester och galor. Men så kom bomben. Lena skrev själv om sin upptäckt på sin Facebook-sida.

– Det har uppdagats att Per brutit äktenskapslöftena en längre tid och jag ser därför ingen annan utväg än skilsmässa, skrev Lena då.

Per Holknekt om Lena Philipsson: “Ett jävla yrväder”

Lena Philipsson och Per Holknekt var gifta i två år.

Lena Philipsson och Per Holknekt var gifta i två år.

Åtskilliga år har passerat sedan dess. Men Lena kom på tal när Per gästade podcasten Nemo möter, rapporterar Hänt. Då ombads han beskriva sin exfru – och Per skrädde inte orden:

– Ett jävla yrväder, säger Per.

– När jag går ned för gatan och en människa tittar på mig, då ser de på mig med ögon som jag vet inte stämmer. För då ser de på mig som Per, den offentliga personen. Samma sak med Lena, när hon går på gator och torg så ser ju de Lena Ph. Och det är ju inte en den person som hon själv vet att hon är. Då glider man lätt mellan de här två personligheterna, men hemmavid får man äntligen vara sig själv.

Har ingen kontakt längre

Per berättar också att han och Lena inte har någon kontakt längre.

– Faktiskt ingen alls just nu. Vi fortsatte att träffas en liten stund efter skilsmässan, men nej, den har runnit i väg, säger Per i Nemo möter.

Per Holknekt skiljde sig från sin hustru Linda i juli.