Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Per Morbergs hemliga fru – därför visar hon sig inte

05 dec, 2021, 15:30 

Per Morberg och hans fru Inese har känt varandra i 40 år, men hon vägrar synas offentligt.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?

Per Morberg har med sin säregna stil och känsla för matlagning gjort succé som tv-kock i många år nu och han har även utkommit med en hel hög bästsäljande kokböcker.

Privat är han en riktig familjefar, tillsammans med frun Inese, 67, har han fem barn, bonusdottern Janina och så döttrarna Liza, Alida, Molly och Astrid.

Tillsammans med Inese, som han känt i 40 år nu, lever han en bekväm tillvaro där de har möjlighet att bestämma själva över sin egen vardag, något som inte alltid har varit en självklarhet.

– När vi var unga och hade lite sämre med pengar. Dålig bil och vi pantade flaskor för att få ihop pengar. Det var bitvis tufft, sa han i en intervju med Hemmets Journal nyligen.

Paret bor delar av året på den lilla ön Bequia i Västindien.

– Ön är gästvänlig, människorna vänliga och hjälpsamma. De flesta känner mig vid namn och brukar byta ett par ord med mig. Det är en skön fristad att återvända till med jämna mellanrum, säger Per.

Kocken och skådespelaren Per Morberg med hustrun Inese Foto: Cornelia Nordstrm

Därför vägrar Per Morbergs fru att ställa upp

Men när det kommer till att ta plats i offentligheten väljer Inese att överlåta det helt och hållet till sin man. Någon som länge velat intervjua de båda tillsammans är Malou von Sivers, vilket hon uttryckt önskan om många gånger, enligt Nöjeslivet.

Annons

Malou påpekar under ett av Per Morbergs besök i hennes tv-soffa att de bjudit in henne flera gånger men alltid fått nekande svar.

– Kan inte Inese vara med? Nej, det kan hon inte. Hon var där ett litet ögonblick. Hon är hemlig. Hon är värre än Garbo. Hej älskling. Tänk på mig i dag, jag gör det, sa Per Morberg då.

Annons