Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla bemöter hårda kritiken: "Otroligt otrevliga meddelanden"

25 sep, 2022, 20:00 

Nu svarar Pernilla Wahlgren på den starka kritik hon fått under de senaste dagarna.

Annons
6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!Brand logo
6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren, 54, syns både i tv-rutan, på teaterscenen och i sociala medier. På Instagram har hon över 740 tusen trogna följare som älskar att hänga med på hennes fartfyllda och härliga vardag.

Pernilla får dagligen kärleksfulla meddelanden från fansen på Instagram och komplimanger för allt ifrån hennes utseende och kläder till hennes personlighet och talang.

Men ibland tvingas Pernilla, precis som många andra offentliga personer, tyvärr ta emot hård kritik och till och med hat, vilket förstås aldrig är okej.

Pernilla är en av våra mest folkkära profiler!

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam som hon har med bästisen och kollegan Sofia Wistam, 56, bemöter hon några av de aggressiva kommentarer hon fått nyligen.

Annons

Pernilla Wahlgren svarar på arga kommentarerna: "Olyckligt"

Pernilla berättar att det svämmat in kommentarer från upprörda personer gällande en kommentar hon själv skrivit på Instagram.

Det hela rör sig om medieprofilerna Katrin Zytomierskas och Bingo Rimérs mycket kritiserade fest med temat "Pimps & Hoes", alltså hallickar och prostituerade.

Pernilla ska ha kommenterat en bild på Bingo, flickvännen Julia Franzén och Bingos och Katrins två söner som var utklädda till prostituerade, och kommenterat något i stil med "vilket järngäng".

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska har fått stark kritik.

Kommentaren mötte snabbt kritik och Pernilla blev anklagad för att vara för barnprostitution. Nu förklarar hon att det skett ett olyckligt missförstånd.

– Jag var inte bjuden på den här festen och kände inte till temat, säger hon i podcasten.

Annons

Pernilla trodde i själva verket att de var utklädda till dragqueens.

– Jag är ju uppvuxen med att gå på After Dark och på dragshows och tycker inte att det är något konstigt med män som är utklädda till kvinnor, så jag tänkte att det var modigt av två fotbollskillar att våga klä ut sig till tjejer.

Pernilla förklarar att hon valde att ta bort kommentaren efter att hon fått "otroligt otrevliga meddelanden", och att hon inte ville bli anklagad för att tycka att det är okej med barnprostitution på något sätt.

Annons