Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla flyr landet efter Allsången - lämnar allt

06 jul, 2023, 11:00 
Felicia Plåt
Pernilla Wahlgren
Pernilla har inte kunnar besöka sitt hus i Spanien lika mycket. Foto: TT

Pernilla och Christian har tagit lite tid för sig själva i Spanien.

Annons

Sommaren är äntligen här, vilket även betyder att Allsång på Skansen även har dragit igång ordentligt. Under tisdagen sändes det andra avsnittet av årets säsong. Det bjöds på mycket show och härlig allsång tillsammans med bland annat Zara Larsson, Hooja och Sven-Ingvars. Allt i ledning av härliga Pernilla Wahlgren.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgrens nya sommarjobb

I år är nämligen Pernilla ny programledare för det folkkära programmet, och hon har verkligen gjort det med bravur. Redan från första tonen förstod hela Sverige att detta kommer att bli en riktig bra och rolig allsångs-sommar.

Under första programmet kunde vi se nästan hela familjen Wahlgren sitta i publiken och heja på Pernilla. Det var sonen Oliver med sin flickvän Zoe Fay-Brown, dotter Bianca, hennes mor och far Christina och Hans. Och såklart fästmannen Christian Bauer.

Annons

Pernilla har alltid flera bollar i luften. Hon har ett eget klädmärke, podd tillsammans med Sofia Wistam, show och fler egna TV-program. När hon inte jobbar har hon även två hus i Spanien som hon gärna åker till, speciellt på somrarna.

Nu när Pernilla har börjat på sitt nya sommarjobb kommer veckorna vara fullt upp med rep och plugg inför liveprogrammen varje tisdag. Detta betyder att hon kommer ha mindre tid till att besöka sina hus i sitt paradis i Marbella. Men det verkar som att Pernilla har hittat en liten lucka i sitt fullspäckade schema.

Pernillas flykt till sommarparadiset

Ser man till Christian Bauers instagram har han delat med sig av bilder från huset i Marbella. På bilden ser vi deras upplysta pool med delfinen på bottnen, vid deras hus i Spanien. Kollar man lite extra noga ser man även Pernilla doppa fötterna i den säkerligen svala poolen.

– HON och denna plats, skriver Christian följt av ett hjärta.

Det verkar som att Pernilla har flytt från måstena i Sverige för ett tag. Men troligtvis jobbar hon "hemifrån", och såklart tar hon tillfället i akt och över på repliker från Spanien. Kanske övar hon och Christian en och en annan allsång också.

Annons