Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla förbluffad – bästa vännens öppna kritik mot Bianca efter talkshow-premiären

18 okt, 2022, 18:30 
Indra Nordemar

Sofia Wistam ärliga ord Bianca Ingrosso efter talkshowen.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Bianca Ingrossos nya talkshow med samma namn som henne själv har nu haft premiär. Både på fredags- och lördagskvällen fick hon göra det som hon så länge drömt om – och det blev som det mest annat hon gör en storsuccé, i alla fall sett till tittarsiffror.

Bianca som sänds i Kanal 5 och Discovery+, lockade över en halv miljon tittare linjärt – kanalens bästa helgpremiär på 15 år. Och på streamingsajten ligger premiäravsnitten över mest konsumerade program.

– Jag vill rikta ett innerligt tack till alla som trott på mig och gett mig chansen att förverkliga drömmen om en egen talkshow. Jag svävar på moln och har oerhört roligt på jobbet just nu. Och det bästa av allt är att det bara precis har börjat!, säger Bianca till produktionen.

Annons

Starka reaktioner efter Bianca Ingrossos talkshow

Men på sociala medier har hon fått både ris och ros.

"Bianca Ingrosso må vara en mångsysslare som lyckats med de mesta hon tar sig för. Men att se henne leda en talkshow kändes bara krystat och tillgjort. Do not quit your day Job!", går det att läsa på Discovery+ Facebook-sida, men också ord som:

"Jag tycker att hon skötte det här alldeles utmärkt! Rolig, spontan och varm!"

Ja, det är en salig blandning av hundratals åsikter. Men en oväntad person som framför viss kritik är Pernilla Wahlgrens bästa vän Sofia Wistam.

I det senaste avsnittet av podden Wahlgren och Wistam diskuterar duon "BIANCA".

Pernilla Wahlgrens ord om BIANCA – och Sofia Wistams kritik

Pernilla är totalt förbluffad efter sin dotters insats: Att hon slänger sig ut i programledarrollen, pluggar in manus och gör två avsnitt på en dag. Pernilla jämför med hur hon själv är helt slut efter ett program i Masked singer där hon "endast" sitter i panelen.

Annons

– Jag är otroligt imponerad och stolt över henne, säger Pernilla.

Men Sofia Wistam har något mer erfarenhet som just programledare, och ger därför sin dom.

– Hon pratade rätt fort, jag pratar då från mina kritiska programledarögon, så var hon ju, som man ofta är, så taggad så man pratar lite fort helt enkelt. Men i ett klipp som jag sett från avsnitt två så var det betydligt lugnare tempo, så där kommer hon ju landa.

I det stora hela menar även Sofia att hon tycker att Bianca varit fantastisk.

Skärmdump BIANCA / Discovery+

Foto: TT, Discovery plus

Annons