Pernilla i chock – händelsen på skidresan med Bianca blir för mycket: "Vänta, vänta!”

29 dec, 2022, 19:00 

Frågan får Pernilla Wahlgren att tappa det helt!

Annons

Pernilla Wahlgren har hunnit med mycket det här året. Julen blev också den väldigt speciell. För första gången firade hon och familjen jul hemma i den nya villan på Lidingö.

Det verkade inte finnas något som kunde stoppa familjemedlemmarna från att dyka upp. Även Christina Schollin, som nyligen bröt foten i sommarhemmet i Nerja, trotsade alla odds och såg till att vara där.

”En bruten nyopererad fot stoppar inte min mamma inte! Det blev transport direkt från Rehab-hemmet, hem till oss på Julafton”, skrev Pernilla Wahlgren på Instagram.

Pernilla Wahlgrens lycka på skidsemestern

Recept.se Nyhetsbrev

Efter det intensiva, hektiska och fartfyllda året har Pernilla Wahlgren lämnat Stockholm för ett tag och rest på skidsemester till Sälen med familjen.

Det är ju såklart viktigt att hinna umgås så mycket som möjligt mellan varven, innan det snart är dags igen för Pernilla att bege sig ut på vägarna med nya föreställningen ”Peter Pan går åt helvete”.

Annons

Och det har minst sagt blivit en fantastisk start på skidsemestern! I ett snötäckt vinterlandskap har hon gått och förlovat sig. Under onsdagskvällen friade pojkvännen Christian Bauer till henne.

”Jag sa JA!”, bekräftade hon lyckligt.

Galna chocken: ”Vänta, vänta”

Det verkade onekligen vara rejäl lycka i samband med förlovningen. Dottern Bianca Ingrosso har delat med sig av frieriet på sina sociala medier, där man kan se Pernillas spontana glädje.

– Jag är förlovad, det är helt sjukt! Vänta, vänta, är jag förlovad? Herregud, ska jag gifta mig? Ska vi gifta oss!? säger hon och pussar och kramar om sin nyblivna fästman.

Ja, för Pernillas och Christians del blev det verkligen den perfekta avslutningen på året!

Pernilla Wahlgren tittar lyckligt på förlovningsringen
Pernilla Wahlgren tittar lyckligt på förlovningsringen.
Pernilla Wahlgren ger Christian Bauer en puss
Pernilla Wahlgren ger Christian Bauer en puss.

Foto: TT/Instagram

Annons