Pernilla i tårar efter yngste sonen Theos beslut: "Vi måste..."

31 mar, 2023, 09:00 
AvFelicia Plåt
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har många bollar i luften och är alltid aktuell.

Pernilla Wahlgren öppnar upp sig om den jobbiga livssituationen med sonen Theo i senaste avsnittet av Wahlgrens Värld.

Annons

Alla som följer Pernilla Wahlgren förstår att hennes liv är hektiskt. Om det inte är inspelning för Wahlgrens Värld är det egen show, klädmärke, podd, Masked singer och att ta hand om hundarna. Det är många bollar i luften och hon är ständigt aktuell. Det senaste större projektet man har kunnat följa med på är bygget av hennes nya hus på Lidingö.

Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”
Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”

Sålde huset

Pernilla sålde det stora gröna huset på Lidingö för att bygga sitt nya drömhus. I nya avsnittet av Wahlgrens Värld berättar Pernilla om den jobbiga tiden under bygget, speciellt med sonen.

– Jag börjar tycka det är riktigt jobbigt att inte ha ett hem på Lidingö specifikt, säger Pernilla.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Theo-abstinens

Efter att huset såldes på Lidingö flyttade Pernilla in i dottern Biancas tomma lägenhet i stan. Under tiden bodde sonen Theo, 16, mest hos sin pappa, vilket gjorde att "Theo-abstinensen" ökade rejält för Pernilla.

Pernilla Wahlgren och sonen Theo
Under husbygget har Theo mest bott hos sin pappa.

– Sedan jag flyttade till lägenheten så bor Theo mest hos sin pappa. Och det har inget att göra med att han inte vill bo med mig utan han vill bo på Lidingö där han har sina kompisar, han har sitt rum där han känner sig trygg med sina gaming grejer. Jag förstår honom, men samtidigt så vill jag också bo med Theo hela tiden, säger hon med tårar i ögonen.

"Stunderna tillsammans är otroligt värdefulla"

I Wahlgrens Värld hoppas hon på att huset snart ska bli klart så att de kan flytta in på Lidingö och att Theo äntligen kan få sitt drömrum. Med så mycket på gång som Pernilla har är det viktigt att planera upp tiden för att kunna umgås med familj och vänner. Något hon själv värdesätter högt.

Annons

– För mig är det otroligt viktigt att när jag ej är på turné eller Theo inte har fotbollsträning, så säger jag till honom att vi måste vi ses(..). De stunderna vi får tillsammans är otroligt värdefulla för mig och jag märker att de är det för honom också, avslutar Pernilla med.

Pernilla Wahlgrens hus
Huset blev klart julen 2022.

Huset på Lidingö blev klart strax innan julen 2022 och Pernilla, sonen Theo och fästmannen Christian Bauer har flyttat in.

Annons