Pernilla lurad av Christian – såg det inte komma

Pernilla lurad av Christian – såg det inte komma

Nu berättar Pernilla Wahlgren om det chockartade ögonblicket!

Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer
1:30

Efter reklamen: Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

(1:30)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 56, har varit ett par i ett år, men är ändå kärare än någonsin!

För drygt en vecka sedan var det ett år sedan turturduvorna sa "jag älskar dig" till varandra för första gången. Och detta firade paret stort – med en helg på Nobis hotell, och en överraskning från Christian.

I senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om den romantiska överraskningen som fick henne att börja gråta.

Christian Bauers romantiska överraskning till Pernilla Wahlgren

I podcasten berättar Pernilla att hon och Christian hade varit vakna en stund på morgonen och pratat om djupa och känslosamma ämnen.

Och så plötsligt, utan förvarning, kom överraskningen:

– Och så vänder jag mig om, och där står ett enormt fång med rosor, alltså jag har aldrig sett så mycket rosor på en och samma gång, säger hon och fortsätter:

– Jag blev jätterörd, jag började faktiskt gråta, det kom en tår iallafall, för jag tyckte det var så otroligt fint gjort och han är så gullig och omtänksam.

Pernillas hyllning till Christian: "Älskar dig mer än nånsin"

På Instagram delade Pernilla med sig av en bild på de vackra rosorna, och skrev även en fin och känslosam hyllning till pojkvännen.

"Dagens datum finns för evigt intatuerat på hans arm. Själv hade jag naturligtvis noll koll på att det i dag är exakt 1 år sedan vi sa ”Jag älskar Dig” till varandra och jag grät som ett barn för att jag vågade..!", skriver hon.

"Vågade säga det till honom. Vågade släppa taget. Vågade tro på kärleken. Vågade hoppas igen. Vågade kasta mig ut…! I dag grät jag igen…För att han är så fin. Så romantisk. Så orädd. Så trygg. För att han gör mig så glad. Och för att han låter mig vara den jag är. 1 år har gått, sedan vi sa det till varann för första gången - och jag älskar dig mer än nånsin, Christian…!"