Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Pernilla Månsson Colt tvingad till operation – smärtan tydlig i SVT-sändningen

Pernilla Månsson Colt tvingad till operation – smärtan tydlig i SVT-sändningen

Pernilla Månsson Colts svåra smärtor lös genom rutan.

Här bryter Pernilla Månsson Colt ihop efter orden i tv
0:55

Efter reklamen: Här bryter Pernilla Månsson Colt ihop efter orden i tv

(0:55)

Slå på ljud

På lördag den 10 december smäller det. Då drar Nobel 2022 i gång och det kommer i vanlig ordning firas med pompa och ståt. Men redan nu börjar förberedelserna – och det får svenska folket nu följa i SVT.

I direktsändning kommer programledarna Pernilla Månsson Colt och Alexander Letic diskutera kläder, mat, dekorationer och de olika priserna och pristagarna, bland mycket annat.

Vi har sett Pernilla Månsson Colt i program som Trädgårdstider, Antikrundan, Husdrömmar och även i Nobelstudion tidigare. Men för en tid sedan drabbades hon av svåra smärtor – vilket tydligt syntes i rutan.

Pernilla Colt Månsson drabbad av svåra smärtor

Det var i fjol när Trädgårdstider sändes på SVT som tittarna kunde se en plågad Pernilla. Året innan, då programmet spelades in, hade hon nämligen svåra ryggsmärtor.

”Sista åren har det varit mer regel än undantag att jag har gått hos kiropraktor, massör och ätit värktabletter. Till sist hjälpte det inte”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Hennes diskar buktade, ryggkotorna var inflammerade och smärtan strålade ner i vänsterbenet.

Tvingades till operation

Det hela slutade med att operation.

”Smärtan jag hade haft under så lång tid begränsade ju vad jag kunde göra och vad jag inte kunde göra. Blev jag av med smärtan skulle jag få rörligheten tillbaka, trots skruvar och stag i ryggen”

Mitt under inspelningarna av Trädgårdstider genomfördes steloperationen. Tro kotor skruvades ihop med stag och kroppseget cement. Nu är smärtan puts väck.

”Partytricket att böja sig ner med raka ben och lägga handflatorna i golvet kommer jag aldrig att kunna göra igen. Men man kan leva utan det tricket”

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT