Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla och Emilio Ingrosso träffas igen

12 jan, 2012, 13:45 
Agneta Nisbeth
Annons

Förändringens vindar blåser i Pernilla Wahlgrens liv. Hon håller på att flytta in i ett nytt hus och har dessutom umgåtts med exmaken och barnens far Emilio Ingrosso för första gången på flera år.

Benjamin tillsammans med pappa Emilio Ingrosso.

Det var när barnen Bianca och Oliver båda fyllde år den 30 december som familjen sammanfördes igen.

– Jag och Emilio har ju inte umgåtts alls under de senaste åren, så för barnens skull är det väldigt skönt att vi kan fira dem ihop och inte alltid var och en för sig. Det betyder oerhört mycket för dem, skriver Pernilla Wahlgren på sin blogg.

Annons

Panik!

Dessutom är hon mitt uppe i att inreda sitt nyköpta hus, som ligger på Lidingö i Stockholm där hon bodde redan tidigare. Detta blir, enligt Pernilla, hennes tolfte flytt sedan hon lämnade föräldrarna. Huset är betydligt mindre än det förra, precis som sångerska ville. Dessutom kommer Pernilla numera ha sjöutsikt. Från sovrummet kommer hon att kunna gå ut på en stor balkong och blicka ut över det rogivande vattnet. Men det är mycket att stå i.

– Just nu har jag lite smått panik/flyttångest, skriver hon på sin blogg.

Svensk Damtidning har försökt nå Pernilla för en kommentar utan framgång.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed

Foto: IBL, Stella Pictures

Läs även:

Pernilla skriver om sin nya lägenhet i bloggen.
Annons