Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla visar upp omsorgen för pappa Hans – ingen lämnas oberörd

28 nov, 2023, 06:00 

Hans Wahlgren njuter för fulla muggar hemma hos Pernilla Wahlgren.

Annons

Familjen Wahlgren håller ihop i vått och torrt. De älskar att tillbringa tid med varandra, något som varit tydligt för alla som följt den hårt arbetande familjen i realityprogrammet ”Wahlgrens värld”.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Den senaste tiden har Pernilla Wahlgren fått äran att umgås lite extra mycket med pappa Hans Wahlgren. Han är sedan en tid tillbaka nämligen bosatt i hennes lyxvilla ute på Lidingö.

I flera inlägg har hon visat upp glädjen med att ha Hans hemma hos sig, hur hon uppskattar den egentid hon nu får med sin pappa, samtidigt som mamma Christina Schollin hänger i Spanien med vänner.

Annons
Hans Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin
Hans Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin.

Därför har Hans flyttat in hos Pernilla

Pernilla har gott om plats i sitt nya hem på 300 kvadratmeter. Därför kan hon även erbjuda pappa Hans att vara en tillfällig hyresgäst när Christina är iväg på andra äventyr.

Huset är dessutom perfekt för större sammankomster och Pernilla är inte blyg för att bjuda hem andra familjemedlemmar, så att fler får ta del av Hans sällskap.

Eller som Pernilla skriver i ett inlägg på Instagram:

”Som vi njuter av att ha vår älskade pappa, morfar och farfar boende här!( Medan mamma Christina är på väninne-vecka i Nerja.) Vi fikar, äter mysiga middagar, skrattar, spelar musik och pratar om livet!”.

Annons

Hans Wahlgrens bus i hemmet

Hans i sin tur verkar trivas som fisken i vattnet hemma hos Pernilla. När Pernillas fästman Christian Bauer hade sina barnbarn på besök busade familjen till det lite – där Hans briljerade i rollen som sig själv.

För det var så att Pernilla hade tagit på sig en mask som föreställde dottern Bianca Ingrosso, Christian Bauer en mask som Benjamin Ingrosso och Hans Wahlgren en mask som Hans Wahlgren.

– Här kommer Hasse! säger Hans Wahlgren med uppsträckta händer, innan han tar av sig masken och visar att det även är samma person bakom masken.

Annons

Buset med Christian Bauers barnbarn har fått Pernillas kommentarsfält att svämma över av lyckliga följare, där alla vill berömma familjen för det lyckade pranket.

”Aaaaaa ni e ju Uuuunderbara”, skriver en person.

”Ni är sååå härligt underbara kan man inte få köpa in sig i släktskapet”, skriver en annan.

”Ni är BÄST”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons