Pernilla Wahlgren anklagas för att ha justerat utseendet – slår tillbaka efter bilden

18 apr, 2023, 13:00 
Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren anklagas för att ha justerat sitt utseende på en bild.

Annons

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer invigde våren tidigare i veckan. De hittade en mysig uteservering vid vattnet och slog sig ner i solen som sken ner över Strandvägen. Besöket dokumenterades med en bild på Instagram – och de flesta var rörande ense om att både Pernilla och Christian strålade där de satt.

Men det finns alltid belackare. Någon av Pernillas följare gick helt fräckt in och anklagade 55-åringen för att ha redigerat sitt ansikte i efterhand.

Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”
Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”

Pernilla Wahlgren påhoppad – elaka kommentaren

Vanligtvis brukar Pernilla ignorera elaka kommentarer, men här kände hon sig tvingad att säga ifrån.

"Hon kände sig nog dum och tog bort sin elaka och ogenomtänkta kommentar nu. Jag lägger alltid upp mina privata bilder på Insta helt oredigerade Och det är jag stolt över. Avskyr sönder-retuscherade bilder!", skriver Pernilla.

Annons

Pernilla fick dessutom uppbackning av andra, mer vänligt sinnade följare.

"Ser aldrig att Pernilla redigerar sig själv. .. hon är en glad positiv person... man blir både rynkfri och vacker av det", skriver en användare.

"När man till och med är vacker när man är bakis. Behövs inga filter eller redigeringar och visst kan man bli lite avundsjuk på det. Men att vara elak är aldrig ok. Du är bäst, Pernilla – strunta i alla troll", skriver en annan.

"Blir så glad av din glädjespridning genom skärmen eller ja .. av hela familjen Wahlgren iof! Fantastiskt! Ni som skriver elaka kommentarer är väl bittra människor? Skrolla vidare eller slut följ! So simple as that", skriver en tredje.

"Många nättroll och ondskefulla, missunnsamma människor dessvärre!", skriver en fjärde.

"Kräks ur sig hat"

Pernilla har tyvärr tvingats bli van vid näthat. Det har hon pratat om i podcasten hon har med Sofia Wistam.

– Det är det vi får ta som är offentliga personer, som har öppna Instagramkonton eller bloggar eller vad det nu är, att folk kan ju ta sig rätten att skriva någon elak kommentar, har Pernilla sagt.

– Det är som att folk har inget annat liv än att sitta och kräkas ur sig hat, säger Pernilla.

Annons