Pernilla Wahlgren avslöjar detaljerna om bröllopet med Christian Bauer: "Så roligt!"

15 jan, 2023, 17:01 

Nu berättar Pernilla Wahlgren om planerna inför bröllopet med Christian Bauer.

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren, 55, fick ett helt fantastiskt slut på 2022. Den 28 januari friade nämligen hennes. älskade pojkvän Christian Bauer, 56, under familjens skidresa i Sälen.

"Jag sa JA!", skrev Pernilla på Instagram då, och delade även med sig av en känslosam och romantisk video från frieriet.

I kommentarsfältet under inlägget fick det nyförlovade paret ta emot mängder av kärlek och grattishälsningar från vänner, kollegor och följare.

Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers stora steg i relationen

Turturduvorna är nu inte bara förlovade, utan även sambos!

I slutet av december kunde Pernilla nämligen äntligen flytta in i det nybyggda lyxhuset på Lidingö, tillsammans med Christian.

Familjen Wahlgren hade en fantastisk jul i nya huset, och där firade de även Pernillas 55-årsdag den 24 december.

Annons

Pernilla Wahlgren avslöjar detaljerna inför bröllopet med Christian Bauer

I söndagens avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam som Pernilla har med bästa kompisen Sofia Wistam, 56, pratar vännerna om Pernillas nya fina förlovningsring, som föreställer en ananas.

Sofia tar då även upp att en poddlyssnare har skickat in ett förslag om att Pernilla borde rappa bröllopslöftena på bröllopet, eftersom att hon "brukar börja rappa efter ett glas vin".

– Så roligt! Det är klart jag ska rappa mina "vows", utbrister Pernilla då.

– Det är så sjukt roligt att ni gör saker på ett sätt som ingen annan gör, det är ananasringar och det är rap, säger Sofia.

Annons