Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren bekräftar – osäker på bröllopet med Christian: ”Mardröm”

09 nov, 2023, 15:00 

Nu berättar Pernilla Wahlgren om planerna inför bröllopet med Christian Bauer.

Annons

I ett vintrigt Sälen fattade Christian Bauer mod, gick ned på knä, öppnade en ask med en noggrant utvald ananasring och frågade sin älskade Pernilla Wahlgren om hon ville gifta sig med honom.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Pernilla Wahlgren tog genast på sig ringen, inspekterade den med lätta tårar i ögonen och berättade stolt att hon i det ögonblicket sagt ja till att bli Christian Bauers fästmö.

– Jag tycker att det är så gulligt och charmigt, därför att det är vår humor. Det behöver inte vara värsta ringen med en stor diamant. Han ville göra en personlig ring till mig och han vet hur mycket jag gillar ananas, sa Pernilla Wahlgren efter frieriet.

Pernillas bakslag: ”En mardröm”

Planerna att sjösätta ett bröllop sattes genast igång. Men det visade sig inte bli så enkelt som paret hade hoppats på. Pernilla blev allsångsledare i Allsång på Skansen och det tilltänkta sommarbröllopet fick flyttas fram.

Annons

Strax innan hade de varit nere i Spanien för att reka eventuella bröllopsplatser, men då visade det sig att man var tvungen att boka ett och ett halvt år i förväg för att få en lämplig lokal.

– Det är en mardröm för en sån som mig som älskar att vara ute sent i tid och göra allt i sista minuten. När jag plötsligt insåg att man måste börja planera allt redan nu, sa Pernilla till Expressen.

”Inte bestämt någonting”

I väntan på den stora kärleksfesten fortsätter paret att ta härliga kärleksbeslut. De senaste dagarna har Pernilla och Christian befunnit sig på Seychellerna och njutit av det tropiska klimatet.

På Instagram har de delat med sig av bilder från tiden på det exklusiva hotellet Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa, där de skålat i champagne, tagit romantiska strandpromenader och ätit frukt.

Men det har också varit en resa till en plats som kan bli slutdestinationen för Pernillas och Christians bröllop.

– Vi rekar lite här men vi har inte bestämt någonting än, säger Pernilla till Expressen.

Foto: TT/Instagram

Annons