Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren berättar om uppbrottet: "Ett dåligt förhållande"

02 jun, 2023, 12:30 
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren berättat öppet om sitt smärtsamma uppbrott.

Annons

Pernilla Wahlgren har äntligen hittat sitt livs kärlek i Christian Bauer. Och som man unnar henne detta – efter resan som hon varit med om.

Pernilla berättar om sin rädsla för uppbrott i podden Bathinas skilda möten, som societetsprofilen Bathina Philipson driver.

– Jag hoppas att det blir oss livet ut, för jag orkar inte börja dejta igen och jag är väldigt lycklig nu. Men blir det en separation så blir det enklare när det inte är barn inblandat, säger Pernilla i podcasten.

Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

Pernilla Wahlgren berättar om förhållandets slut

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Pernilla och Christian är förlovade!

Tre av sina barn - Oliver, Bianca och Benjamin - har Pernilla tillsammans med Emilio Ingrosso. Fjärde barnet, Theo, fick hon tillsammans med Joachim Lennholm.

Annons

Hennes tid med Emilio var stormig, milt uttryckt.

– Mitt förhållande med Emilio, det vet ju alla, det var ju väldigt mycket upp och ner och fram och tillbaka. Bianca och Philippe gjorde ju en kopia av vårt äktenskap. Vi skilde oss och fortsatte ändå. Benjamin föddes ju efter att vi var skilda. Och så skulle vi börja om på ny kula, och så blev det inte så, säger Pernilla.

"Höll mig kvar i ett dåligt förhållande"

Bathina frågar Pernilla vilka som varit hennes svåraste ögonblick i livet. De har, föga förvånande, med hennes kärleksliv att göra.

– Jag har haft väldigt svårt med avsked och uppbrott. Jag ville så gärna vara den här kärnfamiljen. Jag ville få vara mamma, pappa, barn. Det spelade ingen roll om det var jag som tog det största ansvaret så länge vi kunde vara mamma, pappa, och vi kunde åka på semestrar ihop. Jag stod alltid på flygplatserna, själv med barnen och tittade på alla som var mamma och pappa. Det har varit min sorg, att jag har klamrat mig fast vid bilden av att vara en familj, säger hon.

– Jag höll mig kvar i ett dåligt förhållande bara för att jag så gärna ville vara en familj.

Annons