Pernilla Wahlgrens bild från kärlekshelgen med Christian Bauer väcker reaktioner – alla tänker samma sak

Pernilla Wahlgrens kärlekshelg i Spanien med nya mannen Christian Bauer

Pernilla Wahlgren har gett sig in i en kärleksrelation efter många år som singel. Den lyckliga mannen heter Christian Bauer och efter en romantisk helg i Spanien bekräftade Pernilla kärleksryktena för Aftonbladet.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren bekräftar nu att mannen som har gett henne fjärilar i magen är Christian Bauer, 55. En försäljningschef från Åkersberga, norr om Stockholm, som också arbetar som modell. Nyheten om Pernillas nya förhållande kom redan för några veckor sedan då dottern Bianca Ingrosso berättade hennes mammas dejtade i en podcast.

LÄS MER: Christian Bauers intima hemlighet – avslöjas på ny bild

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, sa Bianca i podcasten Ursäkta.

Pernilla Wahlgrens ord om nya kärleken Christian Bauer

Men från Pernillas håll var det tyst. Fram tills pingsthelgen då schlagerstjärnan reste iväg till sitt rosa sommarhus i Spanien. Då började de nämligen komma bilder i sociala medier på Pernilla och en hemlig man. Dessutom visade hon upp flera bilder på tjusiga dukar, som inkluderade två frukosttallrikar.

Och under måndagen, då Christians namn hade nått allmänheten, valde Pernilla att skriva en längre text om relationen på Instagram:

LÄS MER: SVT-profilernas förvandling – åren efter mystiska avhoppen

”För vet ni; man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den.”

Pernilla Wahlgren fortsätter:

”Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det.”

Hon skriver att hon har ”fjärilar i magen” och att hon känner ”pirret”.

”Så sluta aldrig tro på kärleken...! Den kommer när du minst anar det”, skriver hon och avslutar:

”Tack C för att du kom in i mitt liv”

Men en sak är dock säker. Pernilla verkar vilja hålla en del av relationen hemlig – trots att hela Sverige nu vet vad Christian heter. Bilden ovanför kärlekshälsningen är nämligen något anonym. Pernillas ansikte syns med Christians är dolt. Förhoppningsvis får vi se ännu fler kärleksbilder på paret inom en snar framtid!

Foto: TT