Pernilla Wahlgren brister ut i tårar efter Biancas ord om Åsa Ingrosso

Pernilla Wahlgren brister ut i tårar efter Biancas ord om Åsa Ingrosso

Foto: TT/Instagram

Pernilla Wahlgren kunde inte hålla tårarna tillbaka.

Något av det viktigaste för mångsysslaren Pernilla Wahlgren är familjen. Även om alla vid det här laget lever vitt skilda liv, gör hon sitt bästa för att hålla familjen nära.

Därför var det inte konstigt att känslorna tog över när dottern Bianca Ingrosso laddade upp en bild på Instagram och sa några välvalda ord, om bland annat ex-maken Emilio Ingrossos fru Åsa...

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!
0:54

Efter reklamen: Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

(0:54)

Slå på ljud

Efter frieriet: Bianca avslöjar känslorna gentemot Christian

Bianca Ingrossos känslosamma ord om Åsa Ingrosso

Det var på alla hjärtans dag som Bianca Ingrosso bestämde sig för att kärleksbomba sin familj. Hon är ju så vitt det är känt singel efter uppbrottet från Phillipe Cohen förra sommaren, och riktade istället fokus på hennes andra nära och kära.

Alla fick sig en hyllning. Bröderna, pappa Emilio, bonusmamma Åsa Ingrosso och Pernilla Wahlgren. Till Åsa Ingrosso, som blev en del av Biancas liv 2012, sparade hon inte på krutet:

"Tack gud att du gift dig med min extramamma som är precis som mig i på alla vis men bara några år fram. Du och jag pratar vårt egna språk och förstår och respekterar ALLTID varandra. Älskar dig." Skriver hon till Emilio och syftar på hans fru.

Kort därefter följer en hyllning till hennes mamma Pernilla. Och visst är det känslosamma ord hon delar.

"Och min mamma. Min bästa vän. Min förebild. Mitt allt. Min syster. Vilket litet lyckopiller du är i mitt liv. I allas liv. Jag kunde inte ha drömt om en bättre relation än den vi har idag. Jag är så stolt över vem du är, vad du varit med om man ändå lyckats genomföra allt med en så ödmjuk själ. Alltid positiv, alltid glad, snäll och rolig! Det roligare personen jag känner!!!! Du är allt jag vill vara."

Pernilla Wahlgren ratar Melodifestivalen – vägrar titta: "Jag ska erkänna..."

Pernilla Wahlgren i tårar efter Bianca Ingrossos ord

Den sistnämnda hyllningen delar Pernilla vidare, och skriver att hon började gråta när hon läste de fina orden på Instagram. Hon kan inte heller ha undgått att Bianca har en så nära relation till Åsa, eftersom det är texten hon fick läsa innan hon kom till sin egna bild. Men det glädjer säkerligen henne!

Att Åsa och Bianca har en fin relation har inte varit någon hemlighet. De står varandra nära, och det var till exempel Åsa som först upptäckte att Bianca led av en ätstörning. Det berättade Bianca i Sarah Dawn Finers podcast Talk to me.

Dessutom har Åsa, som bland annat jobbar som inredare, fått äran att inreda Biancas lyxlägenhet på Östermalm!

Foto: TT/Instagram