Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren bryter tystnaden – därför vill hon inte att Bianca blir mamma nu

24 nov, 2023, 15:00 

Pernilla Wahlgren tycker inte Bianca Ingrosso är redo för att bli mamma.

Annons

Pernilla Wahlgren behöver ingen närmare presentation. Hon är ständigt aktuell med nya upptåg och har ett schema som inte går att beskriva på något annat sätt än fullspäckat.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

På det har äldste sonen Oliver Ingrosso blivit pappa. Det betyder att Pernilla för första gången i sitt liv kan titulera sig farmor och hon visar ofta upp lyckan med barnbarnet Kalí.

– Jag har faktiskt längtat efter att få bli farmor eller mormor, så att jag kommer få gosa med en liten bebis igen och att få se min son bli pappa, det är jättejättestort, sa Pernilla Wahlgren till Svensk Dam.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren berättar om livet som farmor och känslan inför fler barnbarn.

Pernilla om att bli farmor eller mormor

Det är ingen hemlighet att Wahlgren-familjen är stor – och större kommer den förmodligen bli i framtiden. När Pernilla intervjuas av Expressen berättar hon om livet som farmor och hur hon ser på att få fler barnbarn.

Annons

Och då kommer barnen Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på tal. Pernilla Wahlgren förklarar då att hon inte hoppas att varken Benjamin och Bianca blir föräldrar just nu.

– Är du ute och fiskar nu om det är något på gång för Bianca och Benjamin? Så mycket kan jag säga, att det hoppas jag verkligen inte. För ingen av dem har ju någon respektive. Jag blir gärna farmor igen och även mormor, men då vill jag att de ska ha fasta relationer.

Biancas ord om att bli mamma

Tiden får helt enkelt utvisa hur det blir. Bianca Ingrosso har i en tidigare vlogg i alla fall sagt att hon gärna blir mamma i framtiden, men att hon inte känner någon stress över det hela.

– Alltså jag vill ju fortfarande väldigt gärna ha barn, många barn. Men jag har inte alls samma stress som jag hade när man var ung. Jag tror att det är väldigt naturligt när man blir äldre och kommer in i vuxen-livet och kanske har mycket på jobbet eller har ett väldigt härligt liv, vilket jag har.

Så då blir ju barn mer och mer, alltså inte mindre viktigt men det är inte min prioritering just nu.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso.

Foto: TT

Annons