Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren chockar med möhippa: "Anade ingenting"

24 maj, 2022, 20:30 
AvIndra Nordemar

Det blev en total chock när hela tjejgänget plötsligt dök upp.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren har fallit för kärlekens magi igen efter 13 år som singel. Ja, ingen har väl missat att hon i fjol träffade Christian Bauer som hon i dag kan kalla pojkvän, och mer eller mindre sambo.

Men hon är inte den enda som funnit kärleken på nytt. Även bästa vännen Jessica Wahlgren, som också är Pernillas före detta svägerska, är tokkär och ska snart gifta sig igen, och vad händer om inte en möhippa när ett bröllop närmar sig!

Kändistätt på överrasknings-möhippan

47-åriga Jessica var tidigare gift med Pernillas bror Linus Wahlgren, men för tio år sedan valde de att gå skilda vägar.

För två år sedan kom i stället före detta tennisproffset Magnus Norman in i Jessicas liv, och i sommar slår de sina påsar samman.

Annons

På måndagen överraskades därför Jessica av Pernilla, systrarna Hanna och Lina Hedlund, Lena Philipsson, Kristin Kaspersen och många fler med en händelserik möhippa – som minst sagt är väldokumenterad på sociala medier.

Pernilla Wahlgren om festligheterna: "Månader av planering"

Tjejgänget begav sig till lyxiga Ellery Beach House på Lidingö, där de njöt av bad, spa, god mat, en och annan aktivitet och förstås – massvis av bubbel.

"Månader av planering för att få ihop hela kompisgänget som fyllde halva Ellery Beach House. Så mycket skratt & kärlek. Tack Tobias Karlsson för tiodanskursen och Måns Möller för stand up-kursen – som Jessica klarade båda två med bravur. Vi Jessicas brudtärnor ”Team Bride” kan nu äntligen pusta ut. Succén är ett faktum och hon anande ingenting”, skriver Pernilla om möhippan på Instagram

Även Jessica delar med sig av sin lycka:

”Jag är lyckligast i hela världen!! Jag har världens bästa vänner”, skriver hon i ett inlägg.

Foto: TT, Instagram

Annons