Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren erkänner – visar upp med ny bild: ”Slut som artist”

16 jan, 2024, 19:53 

Pernilla Wahlgren berättar nu om hektiska tiden.

Annons

Pernilla Wahlgren är van att jobba extremt hårt. Schemat går inte att beskriva på något annat sätt än hektiskt, med både realityshow, föreställningar och programledarroller.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

För några månader sedan kunde hon även bock av en säsong som programledare för Allsång på Skansen, ett uppdrag som hon landade efter att Sanna Nielsen bestämt sig för att sluta efter sju säsonger.

Där lyckades hon göra sådan succé att SVT genast ville förlänga med henne. Pernilla var då inte sen med att tacka ”ja” och för Aftonbladet berättade hon om glädjen att få fortsätta som programledare.

Annons

– Jag har haft så roligt och fått ett så fint mottagande. När jag fick frågan kändes det självklart att fortsätta, sa hon.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgrens hektiska tid

Pernilla Wahlgren är även aktuell som en av jurymedlemmarna i TV4-succén Masked Singer, som inom kort är tillbaka med en ny säsong.

Hon är dessutom mitt uppe i förberedelserna inför premiären av föreställningen ”Happy Ending – Den första avskedsturnén”, som hon gör med en kvartett bestående av Ola Forssmed, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki.

Annons

Föreställningen pågår i 100 minuter utan paus med sång, dans och sketcher, vilket innebär att det krävs en hel del arbete för att få allt att klaffa inför premiären den 18 januari.

”Slut som artist”

För att resultatet ska bli så bra som möjligt måste Pernilla Wahlgren jobba hårt och det är inte alltid helt lätt att få energin att räcka till.

I en bild på Instagram delar hon med sig av en bild på hur en slutkörd artist kan se ut klockan 00.19 på natten, efter en hel dag med repitioner.

Annons

”Slut som artist... men i alla fall på väg hem i en taxi från repetitionerna nu”, skriver en trött Pernilla.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren berättar att hon är väldigt trött efter alla repititioner.

Foto: TT/Instagram

Annons