Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Pernilla Wahlgren försvinner från programmet efter kollegornas protest: "Hon måste bort"

26 mar, 2024, 10:36 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren försvinner från programmet – här är förklaringen.
Annons

Pernilla Wahlgren är en av våra mest folkkära tv-profiler. Hon syns i väldigt många tv-sammanhang, däribland Masked Singer.

Pernilla har varit ett av programmets ordinarie jurymedlemmar, jämte Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El-Refai. Men hon kommer att försvinna framöver, meddelar TV4.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgren försvinner – kollegorna har lämnat in protest

Pernilla Wahlgren
Pernilla kommer bara spela in vissa avsnitt!

– Vi har ju skojat till det så i programmet, men sanningen är ju att jag har spelat min show ”Happy Ending” samtidigt som vi har spelat in. Vi har lite olika inspelningsdagar, men de dagar då det har krockat har det inte gått, säger Pernilla till Expressen.

Annons

I Masked Singer får vi som sagt Pernillas frånvaro förklarad på ett lite annat sätt. Där sägs det att de andra jurymedlemmarna tröttnat på att Pernilla är bäst på att gissa kändisarna bakom maskerna, program efter program.

"Pernillas framgång är äcklig"

– Hennes framgång är äcklig, säger Nour i programmet.

– Måns har lagt in en protest mot Pernillas framgång. Om nån av er ska kunna ta poäng den här säsongen så måste Pernilla bort, säger programledaren David Hellenius.

– Vi har lagt in en protest hos TV4:s ledning, säger Måns.

När Pernilla är borta ersätts hon av Nours make, komikern Henrik Schyffert. Han och Pernilla kommer att dela på poängen som de gemensamt skrapar ihop.

– Det har blivit lite svårare för mig eftersom jag inte har kunnat vara delaktig på samma sätt som de andra och sett hela tiden. Jag har fått jobba lite mer i uppförsbacke. Men å andra sidan är jag den som har vunnit varje år, så det kan jag ge dem, säger Pernilla.

Annons